Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BHT otkupio prava i sada svaku utakmicu pišu da su osigurana prava. Dobro, skontali smo ovu foru marketinga. Idemo dalje?
Ne vidim svrhu i razlog objavljivanje istog članka pred svaku utakmicu repke. Pa zar vi mislite da smo toliko glupi?
Bukvalno brate
Zadnjih brat bratu 5 godina je BHT otkupio prava za prijenos repke od Nove BH i vi pred svaku utakmicu objavite evo gdje gledati utakmicu .....
ja cu na tv-u
Ja samo ne znam kako neko moze halalit pare da plati ovo sranje. Nazor reprezentacija. 0 zelje i borbenosti a o rezultatima je besmiselno pricat.
Na Tv, mobilnom ili nekom slicnom uredjaju.
Cudim se kako nema na Hayatu, Obn ili Nova. Jedino Face tv, tu smo imali srece. Ovo ostalo samo za otpad. Nedo Bog da gledamo repku na MyTV sa onim komentatorom, covijek ima jaci glas od stadiona. Ni ovaj Bht nije nesto sretan, samo poraze redamo. Ako ovo ne pobjedimo, onda nemamo sta dalje trazit. Madjarska ti je ekipa po mjeri. Ako nas Orbanovci pobjede, bolje da se ugasimo skroz.
Ko jos gleda bosansku repku? zadnji put ozbiljnu ekipu pobjedili 2009 godine hahah.
najbolje je gledati u Njemačkoj, vjeruj
Divim se ljudima koji izgube 2 sata korisnog vremena, gledanjem balerina koji ne znaju spojiti dva dobra pasa....svaka vam cast!
Kod kuće
Ne gledati. Čuvajte živce ljubi vas faćko :)
Ukoliko Rosso krene da blefira skontaće ga Sergej, pobjeda BiH jednim golom razlike.
liveonsat.com tu su sve moguće utakmice koje hoćete pratiti
Na stadionu!