Osiguran prijenos
120

Gdje gledati utakmicu Engleska - Bosna i Hercegovina

N. K.
Zmajevi spremni za utakmicu (Foto: NS BiH)
Zmajevi spremni za utakmicu (Foto: NS BiH)
Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će prvi put u historiji odmjeriti snage s Engleskom u prijateljskoj utakmici u kojoj će debitovati i novi selektor Sergej Barbarez, a ovaj duel će se prenositi u televizijskom prijenosu.
Gledatelji u Bosni i Hercegovini duel će moći gledati na javnom servisu BHRT, ali i na internetu, preko njihove platforme.

I fanovi BiH širom Evrope moći će gledati utakmicu na određenim TV kućama kao što su Foxsports.com (Sjedinjene Američke Države), DAZN Germany (Njemačka), Channel 4 (Velika Britanija), Diema Sport (Bugarska), L'Equipe (Francuska), Optus Sport (Austria), Spiler1 TV (Mađarska), Sport 1 (Izrael), TV2 Sport Premium (Norveška), Viaplay (Švedska), TV2 Sport (Danska), Sport TV2 (Portugal), Sport 1 (Češka), Polsat Sport 2 (Poljska), MTV Katsomo (Finska), Digi Sport 3 (Rumunija), DAZN Deutsch (Nizozemska)...

Englezima susret s našom selekcijom služi kao priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo, dok će Barbarez imati priliku u duelu sa snažnim protivnikom na djelu vidjeti nekoliko novih lica u našoj reprezentaciji.

BiH je večeras odradila i posljednji trening na stadionu St James' Parku u Newcastle na kojem će sutra biti i odigrana utakmica.

Susret je na rasporedu s početkom u 19:45 po engleskom, odnosno 20:45 po našem centralnoevropskom vremenu.