Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako BHRT nastavi da prenosi svjetska i naša sportska desavanja POČEĆEMO PLAĆATI PRETPLATU.
Prenose jer BH Telecom to sve plaća.
Kada stanovnici entiteta RS i Bosanski Hrvati i Srbi FBiH pocnu placati pretplatu imat cemo i sadrzaj kakav se ocekuje... da nije lopova iz vlade koji ce novac preliti u budzet da ga operu kroz urbanisticke projekte i razne projetke u svoj dzep.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitke za BHRT što je omogućio prenose utakmica Zmajeva, EURO i Olimpijske igre, u tako teškoj situaciji u kojoj se nalazi firma. Treba ih nekad i pohvaliti kada zasluže a ne samo pljuvati i negodovati. Hvala i BH Telecomu na finansijskoj podršci.
sto BHT ne prenosi a uzimaju pretplatu
oj nama trener pokeras, on je vec nas ulozio ps drag mi je bio ko igrac
Extra stranica za atrimovanje se zove SPORTSURGE.CLUB ako bude problema mislim da ce tamo sigurno biti a imate da gledate sve sportove ukljucujuci F1
Ko ovu repku još gleda? Užas
Gledao sam ih protiv Albanije prije 30 godina, gledat ću i sada!!! Za tebe je bolje da pratiš švabe ili neku drugu eu repku jer su ti vjerovatno draži!!!
Ja je gledam.
gokovi 5
Boznien će isprašiti Engleterru, vidjećete
Ne moze ni Babrika pitu od wanaGo napraviti... Dok se klocina ne izbaci nema nam naprijed
Imal' sta za Ameriku?
Pornhub?
Sa tvojom mamom!!!
Treba vratiti praćenje na teletekstu u modu.
Šta idu kad znaju da će izgubiti. Samo bezze troše pare.
Sreća da ne bude bruka, što će Englezi igrati sa 30 posto snage, što će se čuvati povreda.
Necu gledati
Baš sam se nasikiro!!!
Samo BHRadio 1. Sve drugo je ubleha