Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja najvise volim gledat klixov textualni prijenos, te citati komentare užarenih fanova
hvala reprezentaciji Italije ona je prva pružila ruku nade našem sportu to im ne smijemo i ne trebamo zaboravit.hvala vam dragi naši Italijani ❤️❤️❤️
Izvor slike sa TV kanalima koji prenose igru je kod vas „screenshot“. Svaka cast novinaru i Klix.ba, zaista professionalno!!!
Kome treba BHRT tv stream uglavnom je u inostranstvu, a u tom slučaju (kao što smi i navikli) naravno ne radi.
Stoji to da nemamo igrace ko Spanija i da nemamo kvalitet da osvojimo svijetsko prvenstvo ali nas najveci problem je gubitnicki mentalitet , odnos prema drzavnom dresu , nedostatak patriotizma , nacionalnog naboja i ostalo. Primjer su vam Modric koji sa 40 godina igra za repku i Pjanic koji sa 34 godine ne zeli. Samo smo jednom imali pobjednicki mentalitet i ratnike kad nam je trener bio Ciro Blazevic.
bez stručnog trenerskog kadra kakvog hrvatska ima na pretek naši talenti nikad neće dostići level elitski fudbalera
Utakmica bez značaja. Zašto bi itko otišao da ih gleda ?
Dobro gdje gledati ali zašto?! Hahahahaha!!!
ovo ovdje vam se zove luzerski mentalitet. Pa što ljudi iz malte i giblartara gledaju utakmice iako im pune po 9 golova redovno?
pozor zabranjeno gledati starijim od 18 godina zbog moguceg nerviranja uznemiravanja psovanja zbog nerealnih ocekivanja molim prebaciti na kanal gdje ima kakav dobar film
Kad god izgubimo,nasi igraci I strucni stab se perfektno opravdaju.Necemo mi ni sa Barbarezom nigdje.Koliko smo selektora promjenili,a igra ista.Zakljucaj taj,da nasi igraci nemaju precizne vazdusne lopte,nemaju snage,kondicije,taktike spori su.
Od ove nove postave ne očekujem još čudo, ali naravno da će me imati da ih gledam na svakoj utakmici. To je bosanska reprezentacija. I kada gubimo, zadajemo glavobolje protivnicima. Nemamo krila koja su inače deficitarna danas u fudbalu, odbrana se previše povuče u dubinu da centar nema komociju za napade. Malo to dodjerati.
nigdje. Da gledam kako poraze slave ublehasi. Kad izgubiš 3:0 valjda je i psihološki za igrače dobro da trener kaze kako je to loše bilo i kako mora puno bolje. Ozbiljne reprezentacije i kad pobjede gledaju sta nije bilo dobro u igri.
Nema se tu vise sta gledati. Zvezde Granda su nam domet. Za ostalo nismo.
Hocel bit opet komentara dobri smo bili igrali smo 60 minuta vrlo dobro al hebiga zabise nam 4 gola na kraju. Mi smo reprezentacija 3. klase trenutno
na +18 kanalima
AlisPremium.com Iptv, Spotify, Netflix, YM, DS plus jos ima sadrzaja od 25 eura do 53eura!?