Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je možda bio jedan od najboljih veznjaka u Kalesiji al na svijetu sigurno nije...
Hahhaha
dok je bio u juventusu sigurno bio jedan od najboljih veznjaka na svijetu, to sto ti imas negativno misljenje o njemu ne mijenja tu cinjenicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvak nargile
mogo bi ti završit u radniku iz hadžića
Puno negativni komentara zalosno ali takvi smo mi , mislim da bi sa pjanicem trebalo sjesti popricati i pokusati ga vratiti u reprezentaciju u jednu ruku pomoci njemu da trenira i igra a i mogo bi on nama pomoci takodje - Pjanic zasluzuje to .. poz
usporedivali ga sa Modricem
Nije ni za BiH premier lige....
Ovaj postao los i za arapskih liga...
Kucamo na vrata zaboravljenih asova
Vakumira crijevo oko Kalesije, to mu je trenutni domet u karijeri..Nemoj slucajno Sergej da ti padne na pamet da ga zoves, ni da donosi vodu igracima!!!
Šiškice se legle
Koji su klubovi zainteresovani, to nas zanima. :D
Najjače mi je bilo kad sam pročitao negdje da će u Milan :D
Zavrsi karijeru,budi dingospo..Cuj,traži neke visoke cifre?Ako volis fudbal igraj,ako si još gladan para..onda j..ga
On je uvijek bio malo jači prosjek i to je to . Imao je dobar slobodan udarac , povremeno asistenciju i to je to. A vecina igre mu se svodila prvom do sebe , samo što mu je to u Italiji prolazilo jer se tamo igra sporiji fudbal i više se forsira odbrana , a čim je otišao u Barcelonu pokazao je svoje mogućnosti.
Propao je on. Niko nije bolje krenuo sa karijerom a tako naglo pao ka Pjanić. Ipak ,hvala za odigrane utakmice za svoju zemlju
Pjana fin covjek, ali jos zivi u proslosti i zove Serifa, a ne smije se prerano slaviti. Pravi primjer mali Esmir, to je pravi spoj zapada i bosanstva ali prioritet treba da bude profesionalizam..
Kardinalna greska Pjanica kad je napustio Italiju, : jedina fudbalska sila koja mu odgovara i u kojoj je bio na vrhuncu forme. Odlazak u Barcu i dalje kod Arapa :velika propast sto se tice njegove karijere ,al kad se uzmu finansije to je druga prica.
Ne igra se njemu više fudbal, nema te vatre.