Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametnije.. skupis ogromne pare.. da milion godisnje trosi ima za zivot cijeli, ne racunajuci ulaganja gdje moze da ima povrat dovoljan da mu bogatstvo samo raste. I lagano zivot bez brige.
kaka je bio bogatas svakako i prije nogometa. Ali covjek prizemljen to je to..
mogu ulaganja i da se ne isplate, bezbroj je primjera.
i ja bi tako , para dovoljno-psiha mirna, skolovati se, pomogat drugima, vjera, nac neku zanimaciju, putovat, ljepota.
Ovo je fini odgoj. bio je milioner i prije nogometa. Ti bi po komentaru se vidi predoziran bio za 2 mjeseca.
smrad
Cojk bio i ostao skroman. Je6e jednu te istu ckapi od srednje škole, ima troje djece, ima keša ko havle ali nikad nijedan članak u žutilu. Respect!
I kad kazu Luka Modric porediti ga sa ovim doktorom... Pa nema ebene sanse da je 30 % od ovog majstora.. Sretno majstore, i samo pametno, sa tim milionima...
Uzor svakom nogometasu!
Veliki igrač kojeg se svaki ljubitelj nogometa rado sjeti....
On je prelaskom u Real zavrsio karijeru prakticno.
Ricardo Kaka , uvijek bio gospodin i na terenu i van njega , malo je ovakvih fudbalera . Šteta što nije još igrao u Evropi , imao je majstorije svoje .
Kakva je igracina bio, meni jedan od najdrazih fudbalera. I sad se sjecam onog poteza kad je s glavom loptu poturio izmedju Heinzea i Evre, ova dvojica se zabili jedan u drugog, a Kaka preokrenuo golom za 2-1.
Gospodin
Cuj nije ostario, pa covjek jos nema ni 40 godina. Zasto bi ostario?
smrad
doktor fudbala... malo je takvih više... koliko se ljepši fudbal nekada igrao...