Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta sa tom rukom lafo i ti neki mason, masonsko oko šta ne kontam ? Joj kur...čenja bogte ...
De si mason sta ima 😏
Meni je Gojko predobar igrac. I prilicno podcijenjen! Sretno
Gluplji su arapi od nas kad mu toliko placaju da igra
Saudijsci se nece okaniti dok ne dovedu sve nas koji smo ikad igrali fudbal 😁
Ovaj nam je najbolji bio nije se vidio na terenu neznam kako je uspio da igra za reprezentaciju izgubismo jos jendoga idola
zato sto fudbal posmatras samo kroz golove i driblinge. Gojko je radilica, pokusaj se malo vise fokusirati na njega pa ces vidjeti sta covjek sve uradi na terenu. Jako koristan igrac, al eto ode za novcem i nema mu se sta zamjeriti, nek covjek zaradi, mukotrpno je radio, uvijek bio pravi profesionalac, znam jos dok je u Sarajevu igrao.
ode repka u 3 lepe....
Nek je otisao, bar pare da uzme. Mogao je bolje, ocekivalo se vise od njega ali sta ces. Nek mu je sretno.
Pametan potez. Iskorak u karijeri sa 30 godina vise ne moze napraviti, tako da bolje da uzme pare dok moze...
666 simbol preko jednog oka