Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrhunac papanluka i lose organizacije je kad, ekipa igra finale u drugom gradu, a umjesto da idu svi zajedno busom, svaki igrac ide svojim autom. nema tu timskog duha, nit svijesti o zagadjivanju okoline
E lige i govana,frajer ko da je na termin došao a ne na finale kupa
ovo ne lici na sliku iz Zenice, da mu nije naplacena kazna u Sarajevu, nakon povratka.
a kazna od kluba zbog odvajanja od ekipe
zasto se nije vozio sa timom u autobusu, to je prvi pokazatelj nediscipline. Kaznu platio, kao sto bi i svako drugi, policija radi svoj posao, a imao je i placeni parking direktno na stadionu, ali ocito tesko platiti 2-3 KM.
Ova vijest je otprilike oko 15. po redu na Klixu. To dovoljno govori kakav portal je ​u pitanju.
Tamam nek proda finalni trofej i nek plati kaznu 😄
Sta je sa Fiat iza?
a vidi. ako si poznat onda je nesvakidasnja situacija... a kad je anonimus onda je nesavjesni vozac
toliko o timskom duhu... čuj svak svojim autom na utakmicu.... gdje je bus?
da, veci je problem za klub, zasto nije bio u busu. Sa takvom nedisciplinom, tesko ce se dogurati do vrhunskog rezultata
Na ovakve vijesti i gluposti ne treba reagovati. To samo govori o nivou novinarstva u BiH. Glupan se parkirao, kažnjen, kazna, kapak....tako treba i to je normalno.
Ja, i? Da je stao gdje treba, ne bi dobio..
U Njemackoj bi ga novinari stavili na zid sramote, u BiH podrzavaju ovu bahatost.
Trebo bi dobit vise kazni.. Prvo, on je nekom djetetu uzor, i kao takav bi moro pazit na svaki svoj korak. Drugo, vjerovatno ima primanja visa od prosjeka, pa bi kazna trebala biti srazmjerna tome. I trece, najvaznije, kakav si ti clan ekipe, ako na utakmicu ne dolazis u ekipnom autobusu nego svojim autom. Za to bi ga klub trebo kaznit.
kojem ba djetetu, pa ne igra u real madridu
Ljubomora i kompleksi su čudo
Kantonalna liga likče nicaze 🤣🤣
Zbog takvih krkana kao ti , drustvo je tu gdje i jeste ....