Dobio podršku uprave
68

GOŠK ostavio Pranjića za trenera iako je osvojio jedan od mogućih 18 bodova

N. K.
Danijel Pranjić (Foto: GOŠK)
Danijel Pranjić (Foto: GOŠK)
Nekadašnji hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić dao je mandat na raspolaganje upravi GOŠK-a iz Gabele nakon petog poraza u šest utakmica otkako je preuzeo ekipu, ali je klub njegovu ostavku odbio.
Bivši igrač Dinama, Heerenveena, Bayerna i Panathinaikosa će tako ostati na klupi GOŠK-a.

"Danijel Pranjić ostaje trener NK GOŠK Gabela. Nakon što je ponudio svoj mandat na raspolaganje, dobio je potporu Uprave. Vjerujemo i dalje da možemo zajedničkim snagama izboriti opstanak u ligi BiH", navodi se u objavi kluba.

Podsjetimo, Pranjić je GOŠK preuzeo pred treće ligaško kolo i karijeru na klupi kluba iz Gabele započeo je s četiri vezana poraza, potom jednim osvojenim bodom iz meča protiv Širokog (2:2).

Onda je stigla nova utakmica i poraz rezultatom 4:0 protiv Veleža pa je ekipa u njegovom mandatu osvojila jedan od mogućih 18 bodova, a pritom postavila razliku golova 3:16.

"Preuzimam odgovornost i ovaj poraz me boli. Iz poštovanja prema nogometu moram staviti svoj mandat na raspolaganje Upravi, a ona neka odluči što i kako dalje", izjava je hrvatskog trenera koju je na svom Facebook profilu objavio posljednjeplasirani klub prvenstva BiH.

Međutim, s istog mjesta sada stiže i informacija da je Pranjić do daljnjeg siguran na klupi.