Pružili podršku
77

Grahovac i Žižović pohvalili Lešinare: Njih stotinjak su jedno vrijeme nadjačali domaće

E. K.
Srđan Grahovac (Foto: FK Borac)
Srđan Grahovac (Foto: FK Borac)
Navijači banjalučkog Borca Lešinari pružali su podršku svojim igračima na jučerašnjem gostovanju u Grčkoj kod PAOK-a.

Borac je na kraju poražen rezultatom 3:2, a trener i kapiten kluba Mladen Žižović i Srđan Grahovac nisu propustili priliku da pohvale svoje navijače.

Grahovac im se zahvalio na dolasku te izrazio nadu da će Gradski stadion u Banjoj Luci u revanšu biti pun do posljednjeg mjesta.

"Kapa dole, hvala im do neba, lijepo ih je vidjeti, lijepo je daleko od kuće vidjeti Borčeve zastave. Stvarno mi to cijenimo, pričamo da je mnogima teško u Banjoj Luci doći na utakmicu, sada su uzeli slobodno na poslu, prevalili toliki put i pružili nam podršku. Prelijepa slika, vidimo da su zadovoljni, hvala do neba i nadam se da će da gori Gradski stadion u revanšu", kazao je Grahovac.

Žižović je istakao da su Lešinari u jednom trenutku nadjačali domaće tifoze što nije nimalo lako u Solunu.

"Njih stotinjak su jedno vrijeme nadjačali domaće navijače, a to nije lako u Solunu. Dobili su aplauz od domaće publike, to je naš 12. igrač, svi smo im zahvalni što su prevalili toliki put i dali nam podršku".

Revanš utakmica između Borca i PAOK-a se igra u srijedu sa početkom u 21:00 sati uz direktan prijenos na Areni Sport i tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.