Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi molim te.. nemamo sta ocekivat vise odgovorno tvrdim.
Hahahhaahh prejakoo
Ma de nije kijamet izgubit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Puno ste se uzdigli bili. Pa niste Real Madrid pobogu. Edin Džeko respect za nastup, ostalo talašika.
Rade krunic sabotirao igru jer nije izabran za igraca utakmice na klix
Ko se uzdigao? Nakon Islanda se uzdigli? Ja to nisam vidio a i koji je razlog, nismo Argentinu dobili
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebas ti dati ostavku,ako imas obraza.Ili da ti se utuci otkaz po hitnom postupku.Nije jos kasno za novog trenera da izvuce maksimum iz ostatka kvalifikacija. S tobom ne idrmo nigdje,sigurno.
"Kažemo grupe sportista, jer fudbalska reprezentacija BiH još uvijek nije tim, a pitanje je i hoće li uspjeti biti, bar u onom obliku kakva je bila pod Ivaylom Petevom"! I TAČKA. SJEDI SELEKTORE DOLE DVA MINUS IZ POZNAVANJA REPREZENTACIJE BIH.
ne mozemo mi kvalifikacije bez matematike, džaba je
Hadzija ,bolje je šuti. Ako sta uradis s ovima sto imas uradis. Ako ne bjezi glavom bez obzira.
utakmica na kraju može imati tri različita ishoda,ovaj put smo izgubili, nije smak svijeta.Ali definitivno sa ovim selektorom ništa nam se dobro ne piše.Vico goreg u bošnjaka nije moga izabrati.Da je kojim slučajem on bio selektor prethodnu godinu , otišli bi pozivi za utakmicu sa Rusijom svim igračima.
https://m.youtube.com/watch?v=6a1ogbCrQEg
Slovacka je slaba ekioa pokazalo se sinoc ti kao trener si trebao ubaciti igrace koji su iskisni i zele dzeko je mogao igrati stevanovic gojak i ostali sa klupe jer cuvati ibtraziti nesto od portugala to je glupost ako pobjedimo luksemburg budimo sretni jer island necemo pobjediti kod njih
Spanija igra sa jednim spicom ili bez , Hadzibegic sa 2 . Koji nisu vidjeli liptu. Raspad sredine , odbrana suplja ko sir. Nema reda ni discipline. Slivaci u karantenu , zmajevi setaju Bratislavom.
Ma imam saznanje da je Vicin dajdža obećo Slovacima troduple premije da pobjedi BiH.U inat Vici koji je zmajevima obrćo duple premije.
Island ti je plafon.
Ne znam cbog cega se pisalo da idemo po pobjedu u Slovacku.Pobijedili Island i odmah nam niko nista ne moze.Vec vidjeno...
Oprosti nam Ivaylo i vrati se.
Šta ćeš skakati do neba, imao si 37% posjed lopte protiv jednog Islanda na svom terenu...
3-5-2 organizaciju igre igraju samo jake reprezentacije koje imaju careve u zadnjoj liniji a nisam ni siguran da su igrač i shvatili ako im je Faruk uopste i objašnjavao kako se igra ta formacija.
Moramo priznati da smo u rangu za 4 sesir I to je to.Igraci prosjecni, trener nesnalazljiv I to je to. A i vas fanatikose tko tjera da idete navijati. Sve u svemu realnost BIH kulture ,politike I sporta.Budimo realni.