Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini aktivni, a pravi strucnjak medju svima vama koji se spominjete je Vahid Halilhodzic. O tome svjedoce reprezentacije i klubovi koje je vodio i postignuti rezultati. Trenerski CV ni jednog od onih u konkurenciji ne garantuje nikakve promjene.
1.zato sto si PITAR🤮 2.Zato sto su te otjerali iz CG 3.Zato sto veze nemas 4.zato sto ti nikad nije dosta para 5.zato sto te u FR ne hebu ni 2% 6.zato sto samo crpite pare 7.zato sto fanatikosi,bh gradjani nisu kreteni 8.zato sto ti ne radi ni zena,ni djeca,ni zet za kifle nemaju pa trebas crpit pare iz BIH 9.zato sto nisi ni igrac ni trener bio za divljenje 10.zato sto si pegla nevidjena
Da si dobar vodijo bi Njemačku
Gošk Gabela
Da su valjali ne bi bili bivsi
Zato sto je tesko izvagati ko je losiji trener od vas
Svi bi vi kad izgubite posao da budete selektori
Nema potrebe krivicu stavljati na leđa bivših trenera reprezentacije, jer sa ovom širinom kadra i izborom igrača realno je onaj jedan plasman iz 2014. godine. Dakle, teret je na Savezu da osposobi stručnjake za rad sa mlađim kategorijama, proširenje kadra je jedino što može promijeniti stvari...
Neki dan gledam da Hrvatski nogometni savez neprestano šalje mlade trenere u top svjetske klubove na stažiranje (kod Kloppa, Gvardiole, Zidanea, prije kod Wengera...). To sređuju preko mreže svojih igrača, onda skautska služba koja prati sve Hrvate rasute po svijetu. Sve to u kompletu mora dati rezultate...
Jedini koji je nesto uradio je Ciro, na krilima toga smo i otisli na svjetsko...on je bio motivator i znao je dici igru a ovo ostalo je sve bilo depresija.Valjd avam je jasno kakav nam onda selektor treba.
Ti ostao bez posla oa bi sad htio..a sjecam se kad su vas nekad prije zvali i tebe i susica i halilhodzica i mnoge druge govorili ste svi "pa ne znam nije sad vrijeme...".
Zato što nakon Ćire niko nije veze imao. Nemaju znanja ni auteriteta. Sušića su nakon reprezentacije izbacivali i drugoligaši. Zato što se domaći odmah počnu ugrađivati u trensfere fudbalera koje pozovu pa pozivaju i levate, rođake, amidžiće, samo da im pumpaju cijenu itd itd.
@kolorit ,,,koga je to Ciro vodio u karijeri i sta je osvojio?...ne racunam Hrvatsku 1998. za koju ce ti svaki Hrvat reci da je i njegova baba mogla uzeti 3. mjesto s obzirom na igracki kadar.
Jesi ti glup ili šta..... pa to pitaš? da su valjali ne bi bili bivši nego k'o Ser Ferguson 30 godina.
Da bi bio selektor moraš malo mozga imati.
Sta ste napravili dosad vas domet je Francuska 3 liga
Zato što osim Ćire i Sušića nismo zapamtili druga imena!