Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta je problem da zovne momka na okupljanje? nemamo stotinu igraca koji nastupaju u ligama petice.
Mora Mesanovic igrat i dobijati pozive kao i Sanicanin. Inace rezerva Partizana 🤦🏻‍♂️
Kako smo mi glupi. Uzmi ga, daj mu priliku u jednoj utakmici 10 minuta, i onda ga uvijek imas ako bude dobar. Ovako fol mi ko neka ekipa pa imamo luksuz da potencijale igrace ostavljamo da cekaju. Ovako smo bruku igraca izgubili jer ih nismo na vrijeme zvali jer, eto, neko je skontao da u tom trenutku..
Rekao mu da se strpi dok ne proda Mesanovica
svaka čast Selektoru! Svaka čast Hamuliću!
Konju zašto nisi obećao? Koji k si išao tamo?
Igrat će Hamulic akobogda, nije problem. Nego me brine onaj Huseinbasic, slabo igra, evo opet danas ne igra u Koln, znaju li oni tamo kakav je to talenat, on im to mora objasniti, on je novi Ibra, bar se on tako nafuro.
ma sutni ga sta ce ti
Da li je demagogija nauka i da li je Rukfaš doktor nauka 🤔
Ako si znao Hadzibegicu da nemas podrsku navijaca, Zasto si prihvatio ulogu selektora?
Gospodski mora se priznati.Od svih nas voljeli nekoga ili ne treba podrška reprezentaciji,negativa je put u neuspjeh