Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi razvaljivao u HR ligi, bar Dinamu da zabije par golova i osvoji titulu postao bi besmrtan u Splitu.
Dajte mu mjesecno 80 000 i on dolazi...
Da i Deku utovare.
Amra Vincentijevic: Da mi je hrvatica biti!
Ako ga plate kako treba zasto da ne.
sto niko ne objavi ovo? Zavrena analiza travnjaka u Vrapiima: Teren nije posut niim - Proitajte vie na: https://bljesak.info/sport/nogomet/zavrsena-analiza-travnjaka-u-vrapcicima-teren-nije-posut-nicim/457450
Dzeko Secijas iz boljeg u bolji klub zadnjih 10 godina kakav napredak Secijas cuda pravi narocito u repci tu je nevidljiva masina bhfanaticosa. Zadnjih 10 godina bhf kazu sta cemo mi kad nam ode Dzeko Secijas. Vicevi o nama bosancima su realno stanje bh drustva.
Drue kad kazes dzeko ustani.
idi u elju za kraj karijere sa stilom da ispadne iz lige
Jack je zaradio love, sad igra za svoj gust. Ovo bi mu bio jebbacki potez za kraj karijere a mogao bi odmah ostati zivit u st, tu su mu dubrovnik i sarajevo u blizini.
Nemoj ici u Hajduk Dzeko,nemoj biti kloc,dodji u Zelju
E sada koliko mu se isplati to on zna...
nekako volim Split i cijenim koliko Splicani i drugi vole Hajduk i pricu o BALUNU, ali jo dugo Hajduk nece biti klub za Europe, ne znam u cemu je kvar
Svi e se bautelci ulaniti u klub i odplatiti iigraa. Isto bi bilo da je Mirva doveo Papeta npr.
Pare bre pare ba kakav split ko tipla vie bit e i kie paraaaaa
Hajduk ce postat balkanski PSG.. imat ce ekipu punu zvijezda i opet ce bit pusiona
Volio bih da dodje u Hajduk neka ga jo sezonu dvije, ali bilo bi lijepo da u elji zavri karijeru, mnogi veliki igrai su na kraju karijere iz ljubavi odigrali za matini klub..