Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi dogovaraju i igraju mečeve sa jakim klubovima u cilju unaprijeđenja, a drogirana stoka nosi palice i čakije da ubije svog sugrađanina. Policija također mora unaprijediti svoje metode prema takvim osobama i tući ih brutalno. Bolje je njih tući, nego da imamo džennaze nevine djece i ostalih normalnih ljudi!
Sarajlije gaje spori terminski fudbal bez puno trke...kaze imamo glavu za fudbal...ali ostalo sve nemamo ...i to primjenjujemo na djeci....vec 10 godina clanarina fudbal unistava omladinske pogone i talentovanu djecu..
Zna se ko je to poceo, a otmica maloljetnog momka je kap koja je prelila casu. Ovo ce nam od sad biti svakodnevnica!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel vaze karte iz 2011.? :D ili ce domaca torcida ovaj put plivati po neretvi?
U fudbalu svi napreduju osim BiH , i to uglavnom Sarajeva , Želje , Veleža .. Mi smo jedini u svijetu zaostali u fudbalu iz 70tih 80tih proslog stoljeća , dok drugi idu na seminare , školovanje , unaprijeđivanje svaki dan uče nešto novo kod nas je još uvijek sistem treninga trči u krug 20 minuta , igraj malo šeme zatim podijeli djecu u dvije ekipe i nek igraju
Ja bi im poslao tonu ćevapa neka se najedu.
Sve ce torcida biti, oni i ovako prvo vole Dinamo i Hajduka pa onda Zrinjski.
@mostarski1981, da je Hajduk bio Velezova musterija mozda samo u tvojoj glavi. Mislim da je statistika medjusobnih duela daleko na strani Hajduka. Velez je bio samo mali sipaticni klubic yugo orjentacije.
@gooUser1704362809 ne znam ko je plakao na utakmici kad je Tito umro, yugo orijentisani
Ja jos cekam na igranje prijateljske Zeljo vs. Hajduk. 13 godina imam neupotrebljivu ulaznicu.
Zašto Velež ne dovede Bešiktaš?
Nekada redovne Veležove mušterije
Koliko ste vi sjebani u Bosni nemoze vam pomoci ni dzamija ni crkva klosari jedni
Hebo vas Jajduk znamo za njega samo mi balkanci.
cuj hajduk stize u bosnu i hercegovinu, najava kao da stize Juventus
"Igrao sam za Hajduk i još neke manje klubove.". Rekao je Alen Bokšić, koji je igrao i za Juventus :)
Za koga će navijati navijači tzv zrinjskog? Srce vuče Hajduku..