Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mesar Gatusso da bude dobar trener
Umislio da je Simone, divlja uz onu liniju, šuta sve živo, urla... Hajduk igra kao skupina rekreativaca koji se prvi put vide, Dinamo će se prošetati do titule
ode sad sve nizbrdi i klubovi i reprezentacija nazalost , nema mamica nema uspjeha
Pa klubovi su i prije bili losi dok je bio i Mamic, Dinamo odskakao, vidjet cemo ove sezone Dinamo.
Ispadaju od Sveda i Slovaka a ne kao mi od Andoridzinija.
Čudna privatizacija, ufuravanje navijača da su veliki klub, dovođenje nedokazanih trenera, omatorjelih igrača, zvučnih imena... Sve me nekako podsjeća na naše "velikane" koji usput gledaju kako se Zrinjski i Borac šetaju europom.
Trebalo bi ponudit Hajduku da nastupa u našoj ligi, baš bi im bilo ono taman.
Dje mit?
e Schmidth??
Zamijenite Gatusa i dovedite Stama za trenera :)
Pa po cemu su to oni bili favoriti uopste?Tesko se kvalifikovati u grupnu fazu konferencijske lige direktno kroz ove kvalifikacije.Daleko je lakse ako si prvak drzave,tu bukvalno imas 3 sanse,moras bas biti truba ekipa da ne udjes.
Sad se mogu fokusirati na borbu za 2. mjesto u ligi Hrvatske
Trenutno nasa liga bolja od Hrvatske, naravno Dinamo je jos uvijek broj jedan ispred svih na Balkanu ali zato ostali su prosjek, mislio sa da ce njihova liga biti sve bolja i bolja a oni poispadose svi
Ovaj Hajduk u zadnjih 30 godina haman da nije odigrao tri dobre tekme u kontinuitetu...Fakat imaju samo navijace.Nista vise.U principu,jako precijenjen klub.
Ništa novo, svake godine isto, da nije Dinama klupski HR nogomet bio bi u rangu Andore
Sreća pa ne dodje Džeko.. Tek se sad vidi težina prolaza Boraca i Zrinjskog
Bili i ostali teška sredina
Zrinjski i Borac jači od Osijeka Rijeke i Hajduka