Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ista da bude pored ovolikog marketinga,izadite na teren i borite se.
Hajde potucite se sa svima muski na terenu
Borite se na terenu, manite se atmosfere nije party.
hebala vas vise atmosfera odigrajte musku utakmicu, jel neko isprico vic to nas ne zanima, nemorate nikako pricat al na terenu treba igrat
Kako glupi naslovi ovo atmosfera dobra i to. Imal neki drogi kvalitet ?? Ma Lulić je najbolje opisao
Tako je , boli naas qrc za atmosferu odigeajte musku utakmicu
Ja ne znam šta je ovdje problem. Ljudi su upravo završili napornu sezonu u stranim državama, i umjesto odmora na plaži sa curama/zenama/familijama, oni su došli ovdje da se prže i znoje u Sarajevu. Pa nisu valjda došli ovdje da ih zatvore i ne daju izać idućih 15 dana, imaju pravo na kafu otić, ne treniraju 12 sati na dan.