Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice to dobro samo naprijed
Kome ovaj laze?
Hajradinovic gine na terenu, trci bori se i naprijed i nazad stvara prilike i jedini je uposlio i golmana engleske a i golmana italije, svaka cast momak kapa dole
Sta ste stvorili amateri jedni , jednu iz slobodnog udarca i dvije poslije poklona talijanske odbrane i opet ne znate iskoristit. Vi niste sposobni uvezat tri pasa , dalje od centra ne mozete ukenjate se kad imate loptu cim krene prema vama neki protivnicki igrac i panicno vracate loptu golmanu ili je izbijete prema naprijed gdje je izgubite .
Ovo je sve tanko. Nema nekog extra talenta. Igraci BiH igraju u prosjecnim klubovima.
da znaš zabiti gol, dao bih makar jedan od one dvije situacije
Gdje li sam već to čuo? To se ne zove nedostatak sreće, kvalitet je u pitanju. Nedostatak sreće je ako u jednoj utakmici ne daš gol. Kad se to ponavlja, to više nije nedostatak sreće.
Ne kontam da je onako jednostavno propuštena ona prilika Ahmedhodžića u finišu meča! Razumijem da nisi Messi pa da se to jednostavno realizuje lobom ali da ne znaš potrčati 2 metra u stranu i jednostavno gurnuti u gol to je već za razmišljanje kod početničko amaterskih škola fudbala! Zamislu igraš po čitav dan lopte i ne znaš pogoditi prazan gol
Haha ljudi vam poklonili 2 lopte i to vam stvorena prilika