Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najvecih strucnjaka u Europi.Biti ce mi zao kada ga ne bude tu s nama jednog dana,sta smo imali tu a nikada nije bio na klupi nase selekcije.To je velika tragedija.On ima nogomet u malom prstu.Nikada vise dok postoji Balkan nece biti ovakvog strucnjaka,to se ne ponavlja.
Ivica Osim pokojni pa Vaha!!,, da se razumjemo tko nosi vodu a tko je pije!!!,,haha
cemu ta poredjenja glupa?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otjerao bi one razmazene zvijezde za mjesec dana, a to se ne bi dobro zavrsilo s obzirom da klubovi danas zive od Marketinga vise nego od fudbala.
Da imate imalo karaktera, patriotizma i ljubavi prema drzavi BiH, NIKADA nebi objavili ni jedan tekst o ovom liku, koji je uvijek bjezao od treniranja reprezentacije svoje zemlje. A trenirao je i kurte i murte i svi su ga na kraju iznogirali.
Nek preuzme đajance of njanjajvo kad je tako dobar.
70+ godina? Lezi kući, odmaraj, malo šetaj, grilaj u bašči i tako ti fazoni brate, naveče pogledaš utakmicu na TV i to je to.
JBG Vaha, mozda si najbolji trener na svijetu ali kao patriota, domoljub, covjek ti si obicni paksu.
Najjače sve mu ispune zahtjeve onda on kaže Beču repa ne može igrati u Banja Luci. Haha
za kraj karijere treba da preuzme jedan dobar klub!
Zamisli ovakav stručnjak nije bio na čelu BH reprezentacije...
Poceo Vaha da kupeta nebuloze ....
sta mislis da ne bi osvojio bar jednu s tim parama?
Postoji barem 10 granica koje bi ovaj čovek mogao da pređe iako je pasoš i ličnu kartu zaboravio kod kuće. Pritom ima 72 godine i prema donacijama za Jablanicu možemo videti da nije zaboravio odakle je i šta je. Ali nije selektor nego je to Barbarez koji 3 boda ne bi osvojio ni tenis da igra godinu dana protiv nepokretne osobe. Postoji, dakle, tu neki dubinski i suštinski problem.
haj ne rise ne diraj Barbu
Joj Vahe što baca bombe.
Jedan je VAHA!