Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta s njim, ovakvih ima i u celiku
Ne bi on prosao u Celiku
Propao kao turska lira
Providno kao paus papir
Nebi ja ovom krvatskom klovnu dao ni da pridze u BiH
Sine, idi u penziju.
Spreman k'o francuska vojska 1940.
.ebo vas ovaj paksu za koji mu racku dajete ovoliku pozornost. Ako fakat morate daviti s necim...dajte nam Dzejlicu i Hanu,Bozu,Dina bar su nasi ;-)))))
Idi u Altetiko, samo treniraj sa njima par mjeseci, ima Colo da napravi muskarca od teve
Bujrum u tuzlansku Slobodu. Mozda se izboris za mjesto.
Uništio ga otac
Koja je borba bila izmedju Hr i BiH za ovog lika. Za njega je Avdija Vrsajevic Messi 😃
Klasicna izjava "Vrijeme ce sve pokazati"
Ne sekiram se ja za njega. Sve i da je najveca prevara od fudbalera sama cinjenica da je promijenio 11 klubova govorio da je uzeo i fine pare u svemu tome. Sve i da vise ne zaigra nigdje on je sebe namirio. A sa druge strane ni prvi a ni posljednji talentirani fudbaler kojem su pare udarile u glavu pa je sebi upropastio karijeru.
zeljo trazi pojacanja :)
Ti si sam sebe prevario