Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva glupost!! pa ima idiota što ovo podržavaju. Zamisli, ti ne radiš svoj posao kako bi trebao il nisi motivisan, ideš na bolovanje što se dešava većini nas. I onda te počne ganjati narod il kolege itd...pa imaju granice il barem bi trebale biti
Hajduk bi u našoj Ligi Bio mozda 5 pozicija
U našoj ligi bi Rudeš bio u top 3
Zabraniti prisustvo kako domaćih, tako gostujućih navijača na terenima, pa neka ljudi igraju na miru, umjesto što zbog njihovog ponašanja strahuju i igrači, treneri, sudije, policajci i zaštitari.
Joj da sam specijalac kako bih vas udarao slatko.
Evropska unija, onda smo mi u Bosni seljaci i najgori uvijek...
Evropske vrjednosti🤣
Horsaš + stašau = torcidaš
Koji poremeceni degenerik moras bit da ovo uradis a ko fol zivis za Hajduk. Evo sto su polomili stotine stolica, to su napravili na svom stadionu koji im je kako kazu ponos i dika... Najveci problem Hajduka je upravo torcida.
Hajduk po stoti put dokazuje sa zadnjim prelaznim rokom da zvijezde ne pobijedzuju,Perisic,Brekalo i da se rijese Livaje bili bi bolji.
Tko je kriv HNS,Strani sudci,Mamić ,HDZ,Plenki Ukralo,pokralo, izbusilo balune,južina..... Jrel bio mali Rico ta dicu Ce bit jogurta,rucnika,japanki ove godine
IZLAZITE STALNO VANI, DOBIT CETE VI PO GLAVI, MI SMO SPLITSKI HULIGANI!!!!!
ti si kit a
nista novo u NDH
Jesi poceo prat tanjure na Jadranu ?
ustaski majmune jbm ti mater s obrezanim na jadranu jesil cuo?
Maminjo join the chat
Ko gubi ima pravo da se ljuti, pobjediti ih 2 puta u 7 dana pred njihovim navijacima sasvim ocekivana reakcija iskompleksiranih “navijaca”
Evropljani
Ovo bbb pojedu za zagrijavanje
Proklet klub, nikad prvaci neće biti