Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je gledao Bergkampa zna zasto ga je izabrao za najboljeg saigraca, covjek je bio genije
Nije to džaba. Kao navijač Arsenala odgovorniotvrdim da bi Henry bez Bergkampa zabio bar trećinu golova manje. On bi i sa povezom oko očiju asistirao, jer je po tehnici i pregledu igre bio na nivou Zidanea. Genije.
Baš me briga za Henryijevog ljubavnika. Naravno da je za njega najljepši i najbolji. Ali to nije razlog uvažiti njegovu pogrešnu procjenu najboljeg igrača svih vremena, Messija.
Šta se ima iznenađivati, čovjeku kao saigrač više ležao Bergkamp i gotovo. A i jest mašina bio.
John Hartson je rekao za Bergkampa da bi mogao hodati po snijegu a da ne ostavi tragove!
Nista sporno, treba legendama dati postovanje koje zasluzuju
Voli i ovaj srat i bit u centru paznje, dennis bergamp nije ni medju top 10 svih vremena, messi je 1.
Nije pitanje bilo ko je najbolji igrač nego ko je najbolji partner.. Ako je Messi najbolji igrač ne mora značiti i da je najbolji partner u igri.
Čovjek bira svoju generaciju što je i normalno
Messi sebican razmazen u barseloni Svi igraci moraju da igraju za mesija odnosno da se štimaju njemu prilike. Citam juce barsa ponovo pravi novu zvijezdu i opet ce sledecih 10 god ostali igraci morat da, igraju samo za jednog igraca neposteno i odvratno
Pomjesao si Messija sa nekim drugim. Za Messija NIKAD u 17 godina karijere nisu igrali igraci, nego je on igrao za njih. Zato ima i najvise asistencija i stvorenih sansi. Messi igra za 10 igraca u svakom timu i namjesta lopte ostalima, razigrava. Zato je i pored toga sto je najbolji goalscorer, najbolji playmaker. A koliko je samo puta prepustio penala saigracima, pogotovo u situacijama kada je mogao postici hat trick. Najbolji igrac i najveci gospodin u historiji fudbala, apsolutno po svemu.
Ako je Mesi sebičan i razmažen šta je onda CR. Baš gledam neki dan opet je izveo oba slobodna udarca protiv Atalante iako svi znaju da će promašit. A Mesi prepušta Mbappeu penal protiv Laipziga i to mu je 29-i put da je suigrači prepustio penal. Nejmaru 12, Suarezu 8, Etou 3, Kutinju 2, Grizmanu 1, Maskeranuo 1, Tevezu 1, Mbappeu 1. Osim toga CR je igrač kojem svi moraju biti podređeni i svi mu štimaju prilike dok je Messi suprotnost tome. Messi namješta prilike Neymaru i Mbapeu
Dennis BERGKAMP DENNIS BERGKAMP DENNIS BERGKAMP DENNIS BERGKAMP DENNIS BERGKAMP , OOOOOOOOOOOOHH