Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za ljude u GOŠKu i Veli koji je korisniji od 100 političara jer spaja ljude... Moramo svi biti svjesni da su nerealne priče političara i prestati se ložiti, to su budale koje profitiraju na mržnji i sirotinji. Mi smo svi zemljaci i zajedno moramo gurati, a ako baš ne voliš komšije barem ih poštuj jbg. Malo nam treba za radost
Ništa sporno šta ste očekivali od Hrvata u BiH dakako da podržavamo djecu i uspjehe. Pa dobila je stan, nije joj ga dao Komšić.
BRAVO 🇧🇦
To pitanje postavi njenom ocu pa se oglasi debilu
GOŠK je uvijek bio gospodski klub! Veliki respekt.
Svaka čast za komšije iz Gabele!!!
Bravo Čapljina, bravo Hercegovino
Respekt
Lana Bosanksa princeza ♡
Lijep gest!
Lijep potez. Lanu cijela država voli, baš cijela. Bravo djevojko. Sretni smo svi jer si pokazala da se i bez pomoći države može biti prvak Europe. Inače GOŠK je glavni kandidat da se vrati u Premijer ligu.
Sve je to Veliborova zasluga, Lanini uspjesi... sportiskinja na oca
Svaka cast za Gabeljane
Je li ovaj Lanin otac,bivsi Velezov golman,znam da se zvao Pudar,hvala?
Da, radi u GOŠKu
Koje šlihtanje Srpkinji, samo da ostane i donosi medalje Bosni pošto od Bošnja nikakve vajde u sportu. 🤣
mamicev klub sta je s velezom nasim
Država je puna Srba i Hrvata koji je vole i smatraju domovinom i tim ljudima treba dat sve za razliku od profesionalnih Hrvata poput Ćavare i sličnih. Svaka čast, valja nam gradit mostove prijateljstva, želim da kad moje dijete sutra ode u RS ili Hercegovinu gdje su većina Srbi i Hrvati, da nađe prijatelje koje će mu pomoći a ne ljude koji će se mrziti jer se zovu drugačije i drugojačijem Bogu se mole. Država BiH, zemlja Bošnjaka, Srba i Hrvata! 🇧🇦
jest ali zemlja bosnjaka srb ai hrvata ne onih koiji ce baciti smece u rijeku i glasati za nacionalne stranke!!!!
Svaka cast za GOSK, nadam se sljedece sezone u prvoj ligi jer to stvarno zasluzuju!
Po cemu zasluzuju?Po rezultatima?