Beskrajna radost
101

Heroj Engleske kune se životima djece da je predvidio sve što se desilo na kraju

D. P.
Watkins je postao pravi heroj s klupe (Foto: EPA-EFE)
Watkins je postao pravi heroj s klupe (Foto: EPA-EFE)
Junak pobjede reprezentacije Engleske nad Nizozemskom Ollie Watkins nakon utakmice otkrio je kako je predosjetio sve ono što će se desiti u finišu polufinala Evropskog prvenstva.

Englezi su golom Watkinsa, nedugo nakon što je ušao u igru, slavili rezultatom 2:1 i tako izborili drugo uzastopno finale na evropskim prvenstvima.

Bio je to najveći trenutak u Watkinsovoj karijeri, a dogodio se nakon što je ušao u igru. Napadač Aston Ville nakon utakmice je otkrio kako je predosjetio sve što će se dogoditi.

Watkins tvrdi da je rekao Coleu Palmeru kako će dvojac prvo ući s klupe u igru, a onda da će mu kolega iz Chelseaja asistirati za pobjedu u ovom dvoboju. To se i desilo na kraju jer su nakon ulaska u igru upravo Palmer i Watkins kreirali veliki podvig.

"Kunem se u u moj život, u život moje djece, rekao sam Coleu Palmeru da ćemo ući u igru danas i da će mi namjestiti gol", otkrio je nakon utakmice junak Engleske.

[FBPOST]https://www.facebook.com/EnglandTeam/posts/pfbid02yYRQk3hfV3cFU1Eny6a3xA2kyeVbvUjvfRAPbpiM6fsqCYb8FyD1hGALE56HztEcl[/FBPOST]

Watkinsov potez usrećio je milione Engleza koji su ponovo na pragu prve evropske titule, ali na putu im stoji selekcija Španije koja je pokazala mnogo toga u Njemačkoj. Da li je Crvena furija ostavila još nešto "materijala" i za finale, vidjet ćemo u nedjelju od 21 sat.