Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno će sve propast koliko se prave idoli od skupo plaćenih šutača lopte.
E cuj reprezentacije i gov... sa 34 gola najbolji strijelac ikada
Joj sto nemogu vise ovih fudbalera i njihovog proseravanja! Kada da ocekujemo njegovu gospodju da se slika gola sa trudnickim stomakom koju ce objaviti sa dirljivom, pa mozda cak i srce-parajucom porukom?
jb.t norveški fudbal, 90 godina niko nije mogao prebaciti 33 gola u reprezentaciji...
Svaka cast. Igracina. Sretno!
Za sve neupucene, izgovara se Holand. Kao djecak, nije se puno razlikovao od drugih. U genima mu je, za razliku od drugih, ostalo nasljijedje od oca vrhunskog fudbalera i majke atleticarke. Sve ostalo plod je izusetnog rada, discipline i posvecenosti onome sto volis i cime se bavis. IMPRESIVNO!
Opusti se, pa nije ti tata
Jel ima mucnine ujutro il navece
HAALAND SALJE PORUKU DA JE I ON BIO NA PARTIJU KOD PUFF DIDDY , SAMO MU JE FALILO BABY ULJE
cek haaland je žena?
Ee masala. Zna li u kojem je mjesecu, i sta ceka musko ili zensko jel bio na ultrazvuku
Hahahhahah