Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreten, cuj nisam dosao gledati krunica, krunic je odigrao top za titulu milana, a ti piksi jedi vnago, strucnjak hahaha
Htio je reci da je Rade trebo igrati za Srbiju, a ne za Bosnu i Hercegovinu, krivo im izgleda
Rade Krunic,staro bosnjacko ime i prezime. Slavi sv Jovana. Znaju to bosnjaci...
Rade je legenda. Jbcu mater svakom ako ga samo mrko pogleda.
O Boze, koliko ljudi u komentarima, neshvata sta je covjek htio reci! Nije dosao gledati srbina Krunica, koji vec igra za BIH, vec drugog srbina Samardzica... Sram vas bilo, svi koji u los konteks stavljate izjavu covjeka. Mladjima komentatorima, napomenuti, u zadnjih 40 godina, ovo je najbolja 10-ka uz Papeta na ovim prostorima koja je igrala. Sportsmen od glave do pete. Nikad lose nista nije izjavio protiv druge vjere... Kosmoplolita
Piksi je propali igrac koji nije uspio unatoc Bogom datom talentu. Nece uspjeti ni kao trener jer je gubitnik bez discipline.
Ne zna se da li si veći JAKSE i PAKAŠ!
Zna da je Krunić beton i da ga nije mogao nagovoriti
Garant je mali dobar cim se otimaju za njega. Generalno svabo kad odskoluje fudbalera nema fule, ako nista nauci ga profesionalizmu, a o fizickoj spremi gdje balkanci obicno kaskaju, ne treba pricati.
Hercegovac će igrati za Srbiju, a kako drugačije? Samo jako!
Sreča da Dalić ne daje ovakve izjave. Bilo bi do sada 5000 komentara građanske opcije kako Hrvate treba poslati u ....
Od Krunica odj..bi !
I njega je stvorila Srbija.
Ja ne kapiram zasto Adem Ljajic kao Bosnjak nije izabrao da igra za BiH
Čuj Rade Krunic, onaj pjevač ili?
Piksi hoce da kaze da rade nije srbin, jer da jeste igrao bi za srbiju.
pa ne bi bio jedini da igra za srb i hr pola repki su im iz bih i to najbolji igraci
Rade je bosanac, koji zna ko je i sta je i gdje pripada. Nama je naš Rade bolji i Draži od Messija
Samo me interesuje kada ce Hrvatska i Srbija u bilo kojem sportu imati 90% reprezentacije od igrača koji su rođeni u tim zemljama! Nije ni BIH puno bolja, alinjoj ukradeno 70% sportista!