Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ples kuglica..ples jajeta desnog. najlakse je glup bit i radit na ovom smeću
Hoće li se i sa Amrom Joveta sresti??? Ona je bila za jednog takvog udata.
nerazumem zasto vam Amra smeta?i sta kad je bila udata za jednoga tkvog?bolje nek se joveta sastane sa tvojom mamom
Ove vjesti su nepotrebne. Poznato je da se ovdje okuplja sav moguci smet ljudi, koji prije svega vrijedjaju porodicu ljudi o kojima se pise. Uzas. Nivo nula.
A šta kaže Amrica?
Hvala za sve sto je ucinio za repku al je smrad da ne moze veci bit. Vicin supkolizac i protivnih bh fudbala. Pravi hinjavac.
Ples kuglica... hahahah na turskom to bolje zvuci ipak
Vicina dlaka iz cmara
Baš si bio dole pa vidio😂
Volim ovog covjeka!
Bolje bi mu bilo da povede smjenu saveza i da se spasi BH fudbal od potpunog i sistemskog unistavanja
VOKABULAR NA NIVOU Rječnik jednog ministra; Mijatović: Nab.... i vas i Dodika Mijatović svojim prostačkim vokabularom, bez obzira kome se obraća i iz kog razloga, sramoti, prije svega funkciju na kojoj se nalazi, Federaciju BiH, ali i cijelu našu zemlju i sve građane koji nikako nisu zaslužili da ih predstavlja jedna ovakva ličnost
Kultura izražavanja, ponašanja i govora važna je za svakog čovjeka, a pogotovo za nekoga ko obavlja javne funkcije. Nažalost to se ne može reći za pojedine bosanskohercegovačke političare koji svojim nastupima gotovo svakodnevno zgražavaju javnost. Jedan od takvih zornih primjera je i posljednji istup na društvenim mrežama Vojina Mijatovića