Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve je kriva židovska Coca-Cola on skloni colu oni skloniše njega sa javne scene ne može se sa rogatim bost
ronaldo sve gorke suze roni. sigurno je isprintao ovu poruku i obrisao njome... da ne kažem šta.
Zbog blaćenja kluba i načina na koji je sve to izveo, nije zaslužio ni da se spomene. Ali Englezi drže do tradicije, pa su ipak posvetili koju riječ ovom egocentriku.
Mogli ste napisati koje su te rijeci … postoji google translate 😀😀😀
Cristiano Ronaldo i Lionel Messi su zasluzni sto su se zadnjih 20 godina, standardi fudbala podigli na svemirski nivo. Dugo necemo vidjeti ovakav dvojac koji je uljepsavao fudbal 20 godina. Ronaldo je fudbalska velicina te nakon Mesija najbolji fudbaler koji je igrao, govorim statisticki, i objektivno. Meni su subjektivno Zidane i Ronaldo El Fenomeno. A englezi odvratna rulja sto sve brzo zaboravi
Sve brzo zaborave!? 😆 Sta Englezi znaju sta je tradicija. 🤣
Svemirski fudbal ?! Nemoj da kakiš jedino Srbi su nebeski narod hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek ih je odero.....