Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTINA ZA VEDRANA
PRAVDA ZA HORDE ZLA!
Da je obratno, bilo bi ono na U, i sl. Sad sve 5 ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
samo rokajte ISTINA ZA VEDRANA !
20 vs 20 može, a ne 20 Š vs 200 HZ
samo podstiče pa kad bude još Vedrana bit će kmečanja
nek su ih duše mi popraviše mi mjesec a ne dan :D
Ha, mozete sto hocetena 23%...a van toga...
Kada čovjek napravi zvijer od sebe radom i trudom ima pravo i da se malo budalejše.
Ovo je ozbiljno, blokirati auto na cesti. Državo uradi nešto da ovo prestane i da zakon bude oštar za sve skupine navijača
Podrska drugovima!!
Bravoo hordeeee
Zbog cega druze, ohanite malo. Dosta je furke na huliganizam. Ubice Vedrana trebaju i zasluzuju kaznu ali ne zelimo vise citati o ubistvima navijaca koji su mahom djeca.
Kad uje prestetaju, nikad niko uhapsen!! ??
Čuj na autoputu barikade, pa za ovo u Njemačkoj gdje je autoput besplatan ideš do kraja života u zatvor jer si ugrozio živote vozača, odnosno odgovaraš na sudu kao za planirano ubistvo!!!
Nije da ih branim, ali citaj clanak sa razumjevanjem: Do sukoba navijača došlo je u 19:10 kod autoputa A1... Znaci nije na autoputo, a vidi se i na slikama da nije autoput.
Uzdigle se Sarajlije pa sad kad fasuju negdje bice nisu oni krivi.
Eto bas hordezla napale kod zenice.
Ma nije samo kod nas vec je ovo rasprostranjen scenario po citavom svijetu. Ovo je zaista idealan sport za de.il..Previse nasilnika u njemu.
Ma ja,tipično?!Pravda za Vedrana??To se na sudu rješava Krk Ani bosa nski !!Jbt oni tzv navijaĆi red Barbie napali suca u tunelu,Zapa lili mu auto,znači pokušaj uboj stva i nikom ništa!!Slobodni svi !!Al doći ćete vi u Hercegovinu ,Saraj T.e.h.e.r.a.n.c.i..
Meni ih bas zao kisnuli cijelu utakmicu smrzavali se i onda fasovali.
MNON! ISTINA ZA VEDRANA
Nađite se na Kupresu, 100 na 100. Široko i prostrano. Ja ću navijat za obe ekipe
Odakle 100 skripara ?
pa njih 100 nema ni sa clanovima kluba ukljucujuci i upravu i omladinske selekcije.