Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno korejtno! Pozz iz ljubuskog
Još da su dobili tekmu😉
Na tribinama ilegalne zastave i političke parole. Koja razlika od političkih parola u Banjoj luci ili onih u Mostaru? Zbog zločina počinjenog nad osmoricom pripadnika JNA u Velikom parku u Sarajevu podignuta je optužba protiv njega. U medijima je optužen da je komandovao i bio suodgovoran za masovni ratni zločin nad Hrvatima u Buhinim kućama. Za medije je izjavio kako je jedinicu napustio prije počinjenog zločina.
Tih osam dječaka iz JNA su bili nečiji sinovi, nečija djeca, koja su nasilno dovedena u borbu i nisu zaslužili da ih se brutalno ubije. Za njima i dan danas neko žali
Svaka cast Vikicu,nasoj legendi i heroju, ali porukama nije mjesto na stadionu, ovo je sport.Zamisli na Dzenazi da isticem transparente, ili na poslovnom sastanku da navija neko, ili u granapu da zapalis baklju dok cekas na kasi.
Sve vas je manje i manje, jos malo pa cete morati pisati krace parole :/
Svaka cast za parolu, ali imam pitanje za HZ: Sad se na termin ne možete žaliti, vrijeme ok, utakmica protiv konkurenta za top4 i ovo vam je brojka? Pa nas ovoliko bilo u drugoj ligi iza gola, protiv Bosne iz Visokog... Pozdrav iz Mostara i vidimo se na finalu kupa 19.5. !
Hahahahaha cemu minusi, realnost 😂😂😂
Gdje vam je onaj što ga namaraše na derbiju jel i on parolu drži ?