Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto kao da se odreknes nekog svog kad oboli od neke bolesti, a kad ga prodje kazes voljeni moj uvijek sam bio tu za tebe, eeee djecaci djecaci... moglo se i sa tribine protestovati i otjerati ove, niko nije izdrzao pritisak navijaca, bezveze bojkot skroz
hajmo sad jedan bojkot sto je dogan privremeni trener i sto onaj prodaje lubenice pored stadiona u kamionu
Izvini stariji čovječe, Mirza, Dino, Baljak i ini su se mjesecima znali tjerati sa tribine, tim se podržavao uvijek. Problem je u vama šatro objektivnoj sarajevskoj publici koju i dalje zavaravaju seoskim folovima. Vi im dižete rep na svaku pobjedu a za tri dana kad se kiksa onda drvlje i kamenje. Morate biti odlučniji i imati pamćenje duže od tri dana. Sportski pozdrav.
Ne znam koliko će od vas klub imati koristi. Sva vaša podrška je u tome da palite baklje i petarde tako klubu nanosite veću štetu od bojkota.
Ja bih im zabranio da ikad vise udju na Sjever . Izdali su i otezali funkcionisanje kluba .Osim redovnih kazni od njih ovaj klub nista drugo i nema. Tako se ne podrzava jedan klub. Nije vase da se petljate u rad kluba. Ugledajte se na Manijake , koji vas su vas prekucali , a nekad su bili smijesni za Horde Zla.
Manijaci su bili uz Željezničar kad mu je bilo najteze za razliku od ovih "navijaca"
Što se mene tiče, mogli su i nastavit bojkot. Ne moze se malo trudan bit.
Ma nikakve vajde od njih sem da prazne kasu klubu za svakakve kazne.Sad kad izgube jednom opet će bojkot da padne
zapamtite, NISTE BILI TU KADA JE BILO NAJPOTREBNIJE, e sad koliko je vasa ljubav klubu iskrena ??? na muci se poznaju junaci, momcici
Kako mislis kad je najpotrebnije? Momci su isli cak u Gruziju
Horde Zla, huligani, tuce, nasilje, prekidanje utakmica, kazne, itd….sve se sklapa u jednoj recenici..a Klix I dalje reklamira…samo kod nas…
Skupina narkomančića i pijanica koja svaku utakmicu Sarajeva nanosi finansijsku štetu i ugled klubu, priča o nečijem ugledu??? Jadi moji kuda ovaj svijet vodi.
Koliko moras biti glup da odes u Gruziju i pobijes se prije utakmice, tako da je na kraju i ne gledas
Pa ne idu oni na utakmicu, ne gledaju ni na kosevu. Oni su sami sebi svrha.
Sve su bili upravu pa nek prica ko god sta hoce, također su pokazali principijelnost. Prisustvao sam utakmici na istocnoj tribini i mogu misliti kako im je bilo teško uz onoliku euforiju, pojacanja itd.
Ovi kad nemaju sa kime, tuku se medjusobno. Dokaz zadnja utakmica. Stid me ispred njih.
I sta onda, kiksat ce te protiv Sloge pa opet bojkot dok se zadnja cistacica ne izbaci...
Bravo,hvala vise pa su ovo dvoje otisli.
Ma koji ćete vrag i onako nikakve fajde od vas
Predlažem Šejh Dzafeta za vodu sjevera