Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u napad jedan je Hase
Jedan aplauz - više Sarajlija je otišlo u Gruziju na tekmu nego što se iskupilo ispred UNSA da zaustavi negiranje genocida na UNSA u sred Sarajeva. Jer “prekuco si igricu” kad odeš na dan u Gruziju a hadžija si u svojoj mahali kad ti seljanke s Pala kažu “neka smo vas ubijali” pod tvojim prozorom i u tvojoj mahali... Aplauz momcima. Imate damu!
2800 kilometara , preko 130 ljudi , aferim Horde.
@IceManX Kompleksi udaraju....Davno zadana zadaca.
Sretno Pitari igrao sam dvicu,Jakooo
Sretno Sarajevo! Sretno Horde zla! (Fudbal/nogomet je u pitanju, za ove što ne znaju o čemu se komentira)
Nisam navijač Sarajeva ali su Horde najkače.
Saraj'vo,Ljubavi/muko moja!
Igraju dva imenjaka...dva torpeda
Bravo Horde nemojte samo pravit belaja
NAJLUDJE SU HORDE ZLA
Ovo je jako bitno za državu i njen narod, predstavljaju nas HORDE ZLA, baš zvučno nema dalje
bojkot nista vazda su bili smijesna navijacka grupa
i nadju pitari pametovati horde zla ovakve horde zla onakve a nisu dalje otisli od istoka koseva, respect za hz a vidjet cemo ko ce vecu podrsku pruzati 130 momaka u gruziji ili vas 10000 na kosevu :)
Pozorisna atmosfera na ASH stadionu bez HZ!
Vecina raje s istoka je bila dio sjevera u nekom periodu svog zivota. Stanje je takvo da se sjeverna tribina jednostavno preraste u jednom trenutku, nece niko od 30+ ici na sjever da mu balavac od 18-20 godina govori kako da navija za svoj klub, koji duze podrzava nego sto taj "vodja" postoji. Sjever vec 10 godina nije ono sto je bio "u nase vrijeme". Pogledaj klipove iz 2008-2014 i zadnjih par godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bolje u srebrenicu da su otišli
Pogledaj zvanicnu fb stranicu grupe, i vidjet ces da su bili u Srebrenici.
Horde zla su horde zla su izvadile karu i pišale i pišale po zapadnom Mostaru!
kapa do poda, najveca snaga FcS
HORDE SU NAJJACE , BILE I OSTAT CE