Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se kako je onda nevoljno nastupio za reprezentaciju, pa je izjavljivao kako bi pjeske otisao da igra za hrvatsku, pa mu je otac putovao na utakmice sa njim, da kao pripazi na sina. A preko reprezentacije se bio prodao u Wolfsburg, zaradio novce i onda opet se na ruzan nacin oprostio od reprezentacije, ljut sto nije bio pozvan u repku od Susica. I sad se ponovo uvalio!
Da se prisjetimo njegovih izjava posle prijateljske utakmice BiH i Hrvatske: "Došlo mi je zapjevati "Lijepu našu", u srcu mi je odzvanjala, najradije bih bio stavio ruku na srce, ali nije bio red. Onda kad je intonirana himna Bosne i Hercegovine moji suigrači su stavili ruku na srce, a ja nisam, valjda jedini. Ali kako da to učinim kad tu gestu odanosti nisam uradio za moju himnu." Nakon toga priznao je da bi igrao za Hrvatsku ali je znao da ne moze osigurati prvih 11.
idiote covjek rodjen u sinju , nikakve veze nije imao sa bih , ali opet je igrao korektno
Bravo, i tacno se vidi da je ovaj Radeljic njegovo maslo. Momak koji se predomislja ne moze donijeti nista dobro repci. Mislim da smo siti svi takve bagre i otpada...
Sjećam se Hrgovića, momak je uvijek bio korektan i na terenu i van njega, lijepo je ovo čuti. Ali daj Bože da više iko ikad u ovoj mafijaškoj organizaciji napravi bilo kakav uspjeh. Riba smrdi od glave.
Mirko je kralj. Uvijek igrao srcem. Bio uvijek tu kada treba. Sretno care.
Ovo je jedina pametna izjava, bez dugoročne strategije "proizvodnje" igrača nema uspjeha. Moraju prestati sastavljati selekciju po ad hoc sistemu.
Hoćemo Zlatana Bajramovića. Valjda se nađe kakav članak sa njegovom izjavom i slikom. 😁 Taj gospodin ne treba da bude u sjeni, pa prvi je pomoćnik, de malo da ga čujemo. :)