Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Susjedi sretno... I tricu ako Bog da onom mitomanu na golu zabijete...🇧🇦🇭🇷
Cvijeće je to.
Hrvatska sretno, Španija da zgazi ove pedere iz Njemačke
Za kanadu logično, nemamo mi s kroatima ništa
Surla vrati nagradu
Ako izgubite onda ste stvarno za dom spremni a ako dobijete obda ste ostaše.
Navijam za Kanadu jer uzivam u borbi i igri koji igraju srcem a Kanada je to pokazala zadnji put kao i Saudija, Iran... Nisam protiv Hr. Za njih bih volio da dobiju Belgiju u zadnjem kolu ali ovdje bi volio da dobije Kanada.
Pa sta ste poceli lupati minuse? Zar vam nije vazan kvalitetan nogomet nego samo da Hr. prodje. Neka prodju grupu ali s Kanadom a volio bih da ispadne Belgija koja je pobijedila Kanadu iz jedine prave prilike iz koje je i dala gol. I sta sam lose napisao da odmah dobijem 2 minusa. Cenjice su cinjenice i Kanada u prosloj tekmi nije zasluzila poraz, a Hr. s onakvom igrom protiv Maroka ne zasluzuje postovanje.
Samo Hajduk iz Splita. Poispadali repka i Smrde
Kanada nije losa mescini bolje igrala od Maroka, ako uje ne poprave igru mogli bi ici doma danas
Mi Bosanci uvjek zelimo komsijama puno srece i uspjeha u sportskim takmicenjima ka veceras Hrvatskoj protiv Kanade i Srbiji protiv Kameruna sretno i uspjesno osvjetlite obras vase domovine.
Govori u svoje ime, mene ne zanimaju uopšte. Svejedno mi ha pobjedili ha izgubili.
Ne govori u mnozini. Kod mene nije on tebe kamenom ti njega hljebom. Naprijed Kabada, deri kockaste.
Kanada puno srece i do pobjede. Za humaniju sam zemlju a ne za nekog ko u svakom trenutku pokusava poniziti druge nacije.
Koju naciju Hrvatska ponižava/zakleli se Papi da nikada neće voditi osvajačke ratove i nikada ni nisu,a kamoli da su nekoga ponižavali. Naša kraljica Katarina ostavila hrvatsku Bosnu Vatikanu na brigu