Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu tesko pitanje za Srbiju njima bi najvise odgovaralo da se srusi stadion kada oni budu igrali
Ne nego nek bolji pobedi... Braa igraju u to se ne treba meati.
Jos veca dilema bi bila barem kod Srba iz Republike Srpske za koga bi navijali BiH ili Hrvatsku.
Prvo pitaju za koga navijat GPT kaze Albaniju, pa zatim postave podpitanje ili komentar Hrvati su Sloveni ko i Srbi i GPT odmah promjeni navijajte za Hrvatsku
Prijateljska utakmica.
Logian izbor, jer Kosovo je Srbija.
Pa Albanija je puna Srba koji tamo ljetuju
Uuh teko pitanje i za umjetnu inteligenciju,interesuje me ta bi na umjetni rekao
to ste toliko optereeni Srbijom?
Sto je Srbija toliko opterecena Bosnom i Hercegovinom?
Klixce, hocete li objaviti da je novinaru sto je provocirao navijace oduzeta akreditacija? Pitam za druga?
srbi garant navijaju za hrvate - nije sporno to uopce. ta nije srpski narod napao Hrvatsku nego Arkanovci i JNA.. osim par budala i desnice koja postoji u svakoj zemlji, srbi nemaju apsolutno nista protiv hrvatske. dapace. nazalost, ne vrijedi suprotno
slazem se s tobom
Srpski narod nije napao Hvvatsku ?? Tebi nisu sve na br... !!! Pa koji je narod bio u tkz Sao krajini , u Arkanovcima ili u JNA ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navijae za sudije.
Braca po mami!?
Vrh vrhova je sto oni to ozbiljno misle. To da nekog moraju pitati za koga trebaju ili bolje reci smiju navijati. Slobodarski nema sta.
Realno mediji u Srbiji navijaju za Albaniju ne to vole Albance nego to ne vole da Hrvatski sport bude bolji od Srbijanskog. Za razliku bosanski mediji navijaju javno za Hrvatsku i to vatreno . I po narodu se vidi. Sad koliko se oni raduju uspjehu BiH sporta to je do njih.
Mislim da je prosjecnom srbinu hrvatska puno privlacnija nego albanija, puno je razloga koje ne mogu sad navesti jer ce biti 'govor mrznje'. Bosanski mediji mozda jesu malo pro-hr ali mislim da je hr kod vas objekt zavisti i ne vjerujem da navijate za hr.
Imamo i pozitivne slike navijaca
Ja mislim da ce oaaa Bosna