Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi malte ne slavimo ooraz od samo 3:0 a naše komšije pobjede Portugal u gostima a samo se sjetite šta su nama napravili u Zenici. Komsije vi ste velesila
Kromanj onci shatro glume "nase" da bi hvalili kroa sane, hinj aski kao i obicno
Portugal je igrao sa oslabljenom ekipom. I to je bila trening utakmica. Opusti se.
Što je ovo bilo? Hrvatska više udaraca, Portugal više prekršaja. Hrvatska više opasnoh napada, Portugal više klizecih startova....imao sam osjećaj da ako se Hrvati uozbilje da ce biti 5:0
Sve super ali to nije nikakvo mjerilo. Valja proci grupu sa talijanima i francuzima. Nemam nista protiv Hrvatske ali cemo vidjeti kad pocne prvenstvo.
Hrvatska ima jednostavno bolju skolu nogometa. Respekt.
Hvala svevisnjem da sam rodjen kao hrvat.
OOOljudino,pa kad je tako što ti kažeš da su imali sreću na penale,da su momčad za penale,pa neka to Bosna napravi,nemaš ti pojma o nogometu,kao prvo da bi došao do tih penala trebaš muški igrat protiv jakih momčadi i da tu tekmu ne izgubiš,pa nije to jedna tekma,koliko ih je bilo protiv jaki momčadi,nemože to biti sreća toliko utakmica inda izboriš penale,to je znanje i moć jedne momčadi,ostavi se nogemeta,nemaš pojma
Ma care to ti je ljubomora cista, ne osvrci se. Neko dogura do penala a neko ne moze dogurat do centra. Da razumije nogomet valjda bi skonto da su penali tezi nacin i psihicki i fizicki.
idu komšije kuci prvim vozom...
a necije komsije ne idu nigdje, gladaju pred tv ako im prijenos ftv omoguci
Hrvatska je druga na SP i treća na SP sad je red da bude prva na EP.
nebitna prijateljska, pa i slovenija je isto dobila 2-0 portugal u prijateljskoj, i island je dobio englesku u prijateljskoj. veze nema sa stvarnoscu. ima jacih repkio od hrvatske.
Mozda ima jacih i boljih ali jedno je sigurno a to je da svakoga mozemo dobiti, nema veze tko je s druge strane. Po tvojoj logici englezi bi trebali uzeti svako EP i SP, uvijek su ako ne 1 onda u top 3 favorita a nikad nista osvojili nisu, hrvatska je turnirska momcad i to su svi shvatili i gledaju nas zaobici u sirokom luku. Jeste prijateljska ali prijateljska pred euro gdje svi rade zadnje provjere al sta to tebi govoriti kada ne znas kakav je to osjecaj uopce.
brate, zato i napisah prijateljska je, sve je moguce, mnogi se stede, pogotovo ovi najjaci, engleska, francuska, portugal, nemacka, pa nece da zapinju sigurno. a ovo prvo sto si napisao moze svakog da dobije, pa skoro da moze, ali moze skoro i od svakog da izgubi sem ne znam gruzije, rumunije, slovacke ali i tesko da se dobiju superjake eng i fra. evo videces i sam uskoro sta je i kako. u svakom slucaju mnogo teze od svetskog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajem im svima besplatno. Jedini uslov je da su u dresu
A nasi luzeri slave poraz od Engleske 3:0 kaze bravo momci, svijetla buducnost nas ceka, nije ovaj narod dobar nikako
Hrvatska sa vecinom bosanskih fudbalera pobjedjuju koga zeli, a BiH nikoga.
jel te ne mrzi da navedes koji su to bosanski fudbaleri u hrvatskoj? koliko ih ima?
svaka cast majstori i srbiji isto tako a bosnje treniraju i pobjedjuju u grandu
svak ima svoj ćeif jbg ...samo pozitiva mrčo
crvena zastavica za španjolsku repku,što i nije baš dobro....al haj...nek se igra
Jeli Ronaldo opet plakao znali se išta?
Nadam se da ce Hrvatska uzet EP.Amin
gotovo nemoguce pored ovih jakih zapadnih zemalja. veliki uspeh je uci u polufinale, veci uspeh nego biti treci ili cetvrti na svetskom.
Kako smo lagani, teren je jedino mjerilo. Bravo naši, korak po korak i idemo do kraja.
Cuj nasi..Pa vjerovatno sam ja bio vise puta u hrvatskoj od tebe. Veze nemas sa hrvatskom osim sto se pises ko hrvat kao vecina katolika iz BiH..
Naravno Hrvatska kad bude igrala Euro do finala ce doci preko penala jer onaj im golman brani nenormalno penate tako su prednodnih svjetsko i euro dolazili do samog vrha. .. penali su igre na srecu
Što se mene tiče neka svaku utakmicu dobiju na penale ako će na kraju osvojiti EP. A vama ''stručnjacima'' ako se ne sviđaju pravila onda nemojte pratiti ovaj sport. Gledajte sjedeću odbojku.
Treba doći do penala