Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da mi je znati šta ste vi gledali,i da je na kraju bio gol i završilo 2:2,pa Škoti nisu niti jedan dali,sve neki auto golovi ili odbijanci,niti su šta pokazali,pa mi bi od Skota sigurno 4,5 komada primili,i sad mi nešto ovdje prigovaramo Hrvatskoj koja je napravila u zadnjih 10 godina,što nije cijeli balkan niti će napravit,oni su za nas ostale u okruženju,BRAZIL u najboljim godinama
Hrvati su zasluzeno uzeli, nema tu price, ali o cemu ti pricas, kakvih 4-5 komada. Pa ovi Skoti su ubjedljivo najgora reprezentacija na zadnjem EP, oni ni najgoroj ekipi ne mogu dati vise od 1-2 gola.
luka sucic je dao gol koji je ponisten, a toliko je smijesno da ni rezija niti jednom nije prikazala reprizu situacije. Sudac je inace poznat po ocajnom sudjenju I ne znam zasto uopce sudi na ovom nivou.
Komšije vakat je da osvojite ovo takmičenje.Sretno !
Ofsajd je ocit! Skoti su dali neregularan gol! Nista cuxno ovdje nema osim sto je hrvatska Duplo bolja! Nakon debija za rep hrvatske , Matanovica i Eintracht sta io u pocetnu postavu Odmah im he vratio Golem, a sad se oduzio i hrvatskoj! Opasan je i neobican napadac
Treba pobjeđivati i kad igra nije dobra. To je odlika velikih ekipa. A večeras je igra bila loša i samo povremeno je to bila ona prepoznatljiva Hrvatska. Bez Modrića će to biti jako teško postizati.
Nogometna velesila sa brdovitog Balkana!
aster_sa...Ej da je tebi samo da osjetiš šta je to pobjeda!!?Sa 'Barbom' bit će za desetak godina!! Nikad nije kasno!!Al ono što nikad nećeš osjetiti je prolazak skupine nekog natjecanja,polufinale svjetskog prvenstva,finaleeeee svjetskog prvenstva,finaleeeee lige nacija!?Ma šta ono osvojiše ovi naši 'jadni' Hrvati,svjetsko srebro i dvije svjetske bronce i srebro lige nacije!!!!A jesmo 'jadni' u pm!!!!!!Pazi ovo,propustili jedno svjetsko i jedno europsko,ma 'jad'!!!!!
Neće bosna više bit 2 ni u sjedečoj odbojci,sad dolazi ,ukrajina rusija, libanon
Bogu hvala ...
Smjena generacija cini svoje ali cestitje svakako na pobjedi bidovi su bitni
jedva pobjediše i to kući..i tako sve slabije i slabije ce igrati, na kraju nikog nece moći više pobjediti, osim možda Maltu i Farska ostrva a kad se desi smjena generacija jer većinom penzioneri igraju, ispast ce u B diviziju i pitanje je da li ce moći uopće proći kvalifikacije bilo za EP ili SP
Ne znam koliko si upoznat ali od penzionera tu su modric i perisic. Nitko vise. Mozes ti tu pisati da ce se to dogoditi,ali argument ti ne stoji. Smijena generacija je iza hrvatske i bila je cak dosta I bezbolna.
Kramaric koji je dao gol 33 godine, Perisic, Modric, Petkovic, Pasalic 30 god
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@2845, slazem se s tobom jedino u dijelu toga da je Luka najbolji na Balkanu ikada, to se rijetko radja. A sto se tice pada, to se govori od 1998, pa evo nikada se se dogodi. A da se u dogodi, lako je meni za Hrvatsku i hrvatski sport, njima se divi cijeli svijet kao maloj naciji sa izvrsnim sportskim rezultatima, nije slao nogomet u pitanju, pogledati je dovoljno olimpijske medalje npr samo.
dan zalosti u srbiji i kod zelenih.
Jeste, kako nije... Nisam ni znao da su igrali...
jedva pobjediše, na guz...
Jelde, hehehe
Hrvatski pad je neminovan nakon kosarke pa rukometa na red je dosao fudbal ide to malo sporije nego sam ja ocekivo ali ide kad se Luka genijalac oprosti ovo sve hamelj
Tako je samo sto se bore za drzavu a BiH ne znam uopste za sta igraju bez imalo borbenosti
Koliko BH ima olimpijskih medalja!? Toliko o hamelju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovako je najljepše pobjediti :-)))