Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ITALIA1-1CROATIA,SPAIN3-1ALBANIA.
Cini se da je malo previse samouvjerenosti od strane Hrvatske. Tesko da je Italija tim za vadjenje.
Kako god to im je plafon ..smjena generacija je u pitanju
Kakva smjena vec Sucic ceka da Modri ode koji svakako nije na razini duze vrijeme
Uz Hrvatsku u pobjedu i porazu..
Napred Italijani, do pobjede.
Hrvati nikada nisu dobili Talijane ali za sve postoji prvi put pa neka im je sretno večeras čuda su moguća Italija je favorit ali teren je jedino mjerilo. Nadam se da će nam susjedi nekim čudom pobijediti.
Mislis Italija nikad nije dobila Hrvatsku? Hrvatska i Italija su igrali 8 puta od toga 3 pobjede Hrvatske i 5 nerijesenih. Znaci Italija nikad nije pobjedila Hrvatsku
Kad je docek Hrvatske?
Sjedeca offside
Hrvatska ce pobjediti.Jeste da ce biti teska utakmica.
istina je da je ova Italija, kao sto i sami talijani kazu, najgora u njihovoj slavnoj povijesti.. i sigurno je hrvatska jaca ali na playstation-u.. vidjet cemo veceras, hrvatima ce biti vrlo tesko dati goal a talijanima je dosta bod.
proslo je vrijeme Hrvatske
Cekaj, sinoc su se Njemci toliko trudili da postignu gol samo da bi igrali protiv Spanije?
Netačno trudili su se da ne igraju protiv italije sad će igrati protiv neke trećeplasirane ekipe
Ma nemate pojma . Nijemci igraju sa drugoplasiranom ekipom iz grupe C.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vece su sanse da Albanija pobijedi Spaniju nego Hrvatska Italiju.
Uloži 200 maraka na te dvije utakmice kad si tako siguran. Hahaha
Ili BiH offside iz Brazila
Totalno nerealna ocekivanja za Hrvatsku da ce pobjediti trkacki i fizicki dominantniju Italiju na zalost Zlatko Dalic je otisao na Euro na osnovu stare slave sa jako starim igracima i starim zaslugama da je poveo deset igraca iz Dinama Rijeke Hajduka bolje bi prosao ovako tanko
Zlatko Dalic i reprezentacija Hrvatske su zasluzeno otisli ne EURO zahvaljuci tome sto su se kvalifikovali kroz prethodni ciklus kvalifikacija. Nikakva stara slava ne vodi na prvenstvo! Sportski pozdrav iz Banjaluke.
Ovakva Hrvatska može 10 sati igrati sa Italijom, neće postići gol
jes a sta ako Albanci dobiju Španiju ide Albanija
Albanija: "Koljiko je utakmica?"