Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jesmo im ga zabili
kupujem alfu da znate
E jesam ti ga seki z....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj gol u stilu tieri anrija, aferim momak
Haha sto ti je lopta
Gol nije mogao pasti u boljem trenutku. Bravo Italija!
Evo gledam 98-mu minutu deseti put. hahaha
Hrvatska u zadnjim sekundama u dva meča izgubi 4 boda! Maler nema šta ali u životu sve se nekada namiri pa negdje dobiješ s negdje izgubiš! U svakom slučaju Hrvatska je od 1998, godine svjetski vrh u fudbalu!
Ovo je nogomet. Nekad sretno prođes na penal a nekad ispadne u sudačkoj a nekad kao BIH nigdje ne odes 0
@zrinja Ne boli nas tvoj komentar niti malo. Ništa nam ne može pokvariti veselje koje nam je priredila Italija.
Pa i sreća ima svoj vrhunac
koliko su sretni ne bi me cudilo da se do kraja sve poklopi na pet utakmica de da kao treci odu dalje ,najsretnija ekipa ikad , sta je bilo nema penala u grupnoj faziii ... modricu kuciiiiiii
odbrana zaccangnia zaboravila totalno. vec poceli slaviti. cojek se setao kod sesnesterca. i ja bi dao go iz one pozicije. italiju nisi pobjedio dok sudija ne odsvira kraj.
NEKA SAČEKAJU, MOŽDA BUDU PENALI, PA DA PRODJU KAKO SU NAVIKLI.
Dodju do gola i pocnu se igrat umjesto da sutaju, to su radili u sve tri utakmice. Steta, mislim da ce u nokaut fazu proci slabije selekcije od njih, ali da ova ekipa nema ni 50% one ekipe iz Katara i Rusije stoji. Svaka cast Josku, strasan igrac.
ma u kataru su se samo zvijezde poslozile. jbg i to treba nekad.
Konacno da i njima sreca okrene ledja dosta je bilo provlacenja
Talijani su veci dio utakmice bili bolji, zasluzen prolaz dalje, a sve sto su propustili u toku utakmice im se vratilo u zadnjoj minuti.
samo sad za Tursku navijati svi Bošnjaci. Napraviti transparente, Sa Turskom zastavom a ispod natpis Sarajevo, Tuzla, Bihać, Zenica, Mostar, Gračanica, Živinice, Lukavac, Gradačac, Brčko, Visoko, Bugojno, Kakanj, Olovo, Zavidovići, Stolac, Javlanica, Konjic, Kladanj, Bugojno, Travnik, Cazin, Ključ itd itd. I svi za Tursku navijati
Nitko ti ne brani i znamo da navijate za brcu vasu. Samo vas i oni neto ne ljube.
Obzirom da u nemogućoj kombinaciji hrvatskoj za prolaz dalje treba pobjeda turske protiv češke, navijat ću da ih česi dobiju pa da mađari idu mjesto turaka dalje. Forca Hungary
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta , trebalo pravit faul na sredini terena i loše odbrana odigrala!! Ne navijam za njih al volio sam da su prosli dalje!