Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borba za svaku loptu svaka cast a ne ko manekeni u nekim reprezentacijama....
@RemoveOpanak šta reć nego, Hrvatska će biti na EURu i na tv-u a ti nastavi navijat za ostale ekipe mi će mo da uživamo u svakoj utakmici HR-HB reprezentacije pa makar i gubili. Ko zna možda mi djeca dožive da navijaju za BiH ali ja u svom životu neću dočekat da BiH negdje kvalificiraju dok god za njih igraju tvog mentaliteta.
@caballero pa đe si Messi nisam te prepoznao, evo puna BiH takvih ko ti da sjede pred ekranom i govore ko je retard, zato ćeš čitav život da gledaš druge na ekranu, jer ste svi eksperti u blaćenju drugih a nevidiš da sjediš u blatu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nego, u kojoj ono grupi BiH igra?
Ni u jednoj. Nisu se plasirali, a ti ko fol to ne znas, nego sto BiH dovodis u vezu s ovim? Nije BiH repka stavila ovaj naziv ko#ju jedan. Pitaj u kojoj grupi igra Klix.
Šta radi vakcina..
Bitno se nasim prohodat do loote pa ako je stignu stignu
Ovo je nerezonski nasim tulipanima i nikom drugom.
AHAHHAAAHAAHAHAHAAHAHA
Meni je izgledalo ko da je htio poslat poruku ovom što se zagrijava, da je bio bliže noge bi mu slomio hahaha
trebali su mu je pokloniti na kraju utakmice, zasluzio je... "flyin' shime" 😁
To jekao na skijama kad si u zraku onda si sporiji
Ovo ni najzadrtiji bekovi ne bi uradili
Šime zabavljać
Ja budale....hahaha🤣🤣🤣😅
Ovako je Emir Spahic svojevremeno mazao oci navijacima pa se cuje sa tribina “ To Spahaaaa!” - kao trudi se on, varalica carsijska
Hehe, Šime je nenadj.biv.
Koliko samo glup i šatro borben moraš biti da ovako nešto uradiš
BORI SE COVJEK ZA DRES KOJI NOSI, NASI SA BUGARSKIM CIGANINOM KOJI JIH VODI NE TRCE ZA LOPTOM NI NA TERENU KAMOLI VAN NJEGA...
Koliko samo glup i šatro borben moraš biti da ovako nešto uradiš