Duel u Gruziji
78

Hrvatski suci digli prašinu u Ligi prvaka, navijači u nevjerici zbog poništenog pogotka

N. M.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Nova klupska nogometna sezona tek je počela nakon završetka Evropskog prvenstva, a u Ligi prvaka su mnogo prašine svojom odlukom podigli hrvatski suci.

U duelu gruzijskog Dinamo Batumija i bugarskog Ludogoretsa, koji je pripao domaćinu rezultatom 1:0, jedan poništeni gol razbjesnio je Gruzijce.

Već na startu utakmice desio se sporni trenutak koji Gruzijci smatraju sudijskom lakrdijom. Nakon ubačaja s lijeve strane je jedan igrač Dinama u padu zatresao mrežu, a sudija Dario Bel poništava gol.

Mnogima dugo nije bilo jasno ni zbog čega je poništio, a onda je stiglo pojašnjenje da je Bel sudio prekršaj nogometaša koji je bio u sendviču između dva čuvara.

Belu su pomagali Goran Pataki i Marjan Tomas. Četvrti je sudac bio Patrik Kolarić, a u VAR sobi Fran Jović i Mario Zebec.

Očekivalo se da Zebec i Jović razmotre tu situaciju u VAR sobi, ali ništa se nije desilo.

Situaciju pogledajte na iznad priloženom videu od 1:22 i procijenite sami.

Dinamo je već u tom trenutku vodio 1:0 i na kraju je tim rezultatom i slavio, ali je ispao zbog poraza iz prvog meča od 3:1 u Bugarskoj.

Gruzijci su i dan kasnije bijesni na hrvatske suce i nije im jasno kako je moguće da je u pomenutoj situaciji signaliziran ofsajd.