Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% Vakcina protiv Covida
i niko ni da pomisli nakon toliko iznenadnih smrtnosti kod mladih ljudi da nesto nije u redu. ne daj boze da iko pomisli da to ima ikakve veze s vakcinama
Ja sam prva bila ZA vakcine, ali nakon ovoliko vijesti o srcanim udarima, pocela sam sumnjati, posebno zato sto sam i ja vakcinisana i imala infarkt.
meni pukla guma na bemveu cim sam primijo vakcimu majke mi
je li bio ovaj sto je poginuo u udesu vakcinisan?
Pa vjerovatno ima veze sa tim ko je prebolovao koronu i koju je vakcinu primio,i ja sam vakcinisan a čim kažeš ovim što su vakcinisani odmah se ljute i kažu ma nije to od tog,a ustvari se boje da njima nešto ne bude i zato i negiraju uticaj Covida i vakcine.A ako cemo iskreno i novinari i Tv kuce šute o ovome a znaju da ima neki uticaj na čovjekovo zdravlje.