Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj naseg naroda... Odmah 100 jada na momka... Pa nece nas cijeli život dijaspora gurat sto parama, sto talentima, sto politikom... Momku sve dala Njemacka, ko smo mi da ga kudimo? Nek momak igra za koga hoce, u ovom trenutku za reprezentaciju koja mu moze u U21 dati puno vise nego nasa seniorska.
Ovaj bas nafuran ako misli da je kvalitet za njihovu A reprezentaciju...
@JunCun...... jedino U tvom komemtaru procitam kako se jadiš na svoju narod .Vecina mislis kao i sutra bi prodao sve za njemacke papire
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ispravno momak. zivi i igraj za drzavu u kojoj zivis i koja ti je bliza.
Sram te bilo, nadam se da ces zavrsiti kao Halilovic.
Mislis kao pola.Hrvatdke selekcije?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno momak imaš pravo igrati za koga hoćeš. Propao bi u obje reprezentacije. Kod nas štela kod švaba si ausländer ali šta ćeš moraš negdje
Sretno, misilm da ceš se naigrat al klupe.
Neće čovjek da je iz Fojnice i kraj. Stidi se korjena.
Bravo decko, ne treba ti u zivotu balkanska zahebancija
Cigan.Takvi nam ne trebaju.
Ludwigll, treba igrati za vas pa da mu psujete majku kao svom zemaljsku poslije slabije partije? Nije ni većinu ljudi BiH u kojoj žive ništa dala. Ako je za tebe davanje plaćanje godine na državnom fakultetu 7 hiljada, e blago tebi! Plaćanje zdravstvenog pa da ideš privatno i sve nanovo plaćaš, plaćanje da dobiješ posao, raditi prekovremeno i vikendom neplaćeno itd. Bolje tamo građanin drugog reda, nego ovdje "prvog"
Sretno ti bilo. Pametan izbor !
Aha, I onda udze za BIH kao dzeku pri rezultatu 0:2 I publika ceka da preokrene mec, pa bolje je biti na sirem spisku u njemackoj a ne glumiti Betmena u nasoj repki, to Mali Jos kakve benefite izganjaj I top
Musiala 20 god, vrijedi $106 miliona. A Huseinbasic 22 god, vrijedi $2 miliona, igraju istu poziciju. Pazi da ne zaigra za elf. Pored toga tu su još Goretzka, Sane, Gundogan, i ko zna koji još novi klinci koji tek pristižu. Mali se naložio da je Ibra. Haha
Nek momak bira gdje mu je bolje. Ako misli da ima talenta i da ce mozda jednog dana igrat za seniorsku ekipu sretno. Samo da se ne zafrka pa na kraju nemogne igrat ni za jednu repku.
sretno..... al mislim da ce se jednog dana pokajat ovom odlukom
Aha bas samo tebe čekaju 😂 ti ako ikad zaigraš za seniore ja se selim u zanzibar
Kakvo je stanje u nasoj reprezentaciji bolje je ne igrat za Njemacku nego igrat za nas
Momak je rođen i odrastao u Njemačkoj tako da ga i razumijem što je odabrao njih umjesto nas ali način na koji je ovo sve izveo je mu nije korektan. Trebao je odmah u startu jasno reći sve a ne da muti naokolo. Mislim da će se na kraju pokajati za sve ali tako je birao sam pa nek mu bude. Ima dovoljno Bosanaca širom planete koji itekako vole svoju zemlju.
nije mi zao sto je izabrao njemacku, ali moramo biti realni... on A-ekipu nece vidjeti, konkurencija tamo je prevelika, on i u kelnu nije standard.