Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko hoce bujrum ko nece sretnu mu bilo!!!
Jes vala. Momak ako želi za Njemačku igrat,što bi mu hasumi bili? Sretno Denise a sretno i našim momcima.
100%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja ne bih dao Dedića za deste Hiseinbašića. J... te Huseinbašić.
Covjek je izabrao njemacku i popustite vise, a u njemackoj svakako nece igrati
Ugledaj se na Tahirovića
Zašto uopće pišete o igračima koji nisu naši i očito ne žele igrati za nas?!
zasto se ovoliko pise o momku koji je odlucio da igra za drugu drzavu, nije ni prvi a ni posljednji
jaro da si pjevao i horst wessel lied za njih ces uvijek biti auslander
..ko ga ..be..
Jedan Pjanic u njegovim godinama igrao u Lyonu i zabijao Real Madridu golove u Ligi Prvaka i nije se dvoumio nimalo. Ne treba nikog moliti, momku sretno ne treba ga mrziti ali ako ne dodje srcem za nas onda koji je smisao da igra ako mu srce kuca za Njemacku.
Dvoumio? Mogao birat izmedju Francuske i BiH sta li?
Realno, Pjanić nije neki primjer jer je mogao birati uzmeđu nas i Luksemburga.
i dedo mu je davao golove za njemačku
Sto se tice aporta on nikakve veze nema ni s cacom ni s dedom ni s bilo kim da mu se gleda porijeklo. On je individua za sebe i on igra ne caca, mu deda, pradeda. Da li je Dzekin pradedo igrao za Bosnu?
Čim on razmišlja, pjeva himnu Njemačke i daje tamo golove, već je tu sve odlučeno i ne trebaju nam igrači osim onih koji nemaju dilemu hoće li obući dres BiH. Neka njega u Njemačkoj, a vrijeme će pokazati u kom smjeru ide njegova karijera. Za A selekciju Njemačke će morati da razvaljuje u Bayernu ili nekom od najboljih timova Evrope.
Nemamo više razloga spominjati ovog Dennisa. Vidi se da je on već odlučio. Treba ga prekrižiti. Nama trebaju sportisti koji vole Bosnu i koji će srcem igrati, posebno što su kod nas u svemu lošije prilike i samo kad mnogo voliš Bosnu možeš na sve ružno da zažmiriš i ponovo dođeš na okupljanje. Ono što je izvjesno, u Bosni bi imao vie šanse u A selekciji i bio veća zvijezda, a i mi ćemo ovaj put na Euro sa ovom mladosti koja voli BiH.
Hansbasic
Sad promijeni prezime, red je
Ma ok je to sve. Ako hoce bujrum, ako ne zeli onda caos! Garantujem da za A repku svaba nece puno igrati, ali zelim mu puno srece.
I ovaj će kad vidi da ne može u njemačkoj igrat reći da je odlučilo srce pa doći kod nas ili Druga varijanta bosanski bojan krkic
Kad vidim komentare nasih idiota ovdje, ppa i ja bih se dvoumio na njegovom mjestu.. ubiste momka sto nece da igra za nas.. pa neka ne igra sretno mu i u njemackoj.. nije ni poceo da igra pljujete ga nemate mjere, kao da smo spanija u fudbalu, a ni za jedno se takmicenje nemozemo kvalifikovat.. ima opciju tamo sve i ima opciju kod nas Vico, politika itd..