Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pridružujem se čestitkama
Ma Vico i Beus su dogovorili da otimaju redom a da izmedju sebe odigraju posteno, a sve to aminuje bosnjacka ekipa sa duricem, husicem, colpom, dzemidzicem i ostalim teletabisima. Samo da porucim svim mesetarima i ovim sto podrzavaju ovakav odnos prema fudbalu u drzavi: **** vam Vico ****! Husrefu podrskaaa!!!
Musemić je legenda evropskog, jugoslovenskog i bosanskog fudbala za razliku od ovih Svi Nj a.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jednom legenda,uvijek legenda
Pazi ovog StašeU, veli brutalno izgubi. Čim Svi Nj Ski gubi, kreću crveni Kartoni. Mmmru vam j....
...234. Uzeo bi sigurno, al' ne bi pomeo ovim rezultatom. Titula, kup, finale kupa, uveo Olimpik u BH premier ligu, jednom bio trener godine itd., tako da ti prica da nije neki trener ne stoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rekao na glas sto vecina misli
Hursef im sve od a do ž...a posebno da naglasimo Z.
Žalosno je da klubovi koji nisu pod okriljem. Dodika/Tegeltije/sestrica.VICE i Čovića/ AMIR BIG GROSSE KABORIA.se ne suprostave. Dio ljudi kaže sudac nije napravio ni jednu kardinalnu grešku. Pogledajte samo kome se i zbog cega dodjeljuju žiti i crveni kartoni, dosuđuju faulovi... .
BIH fudbalom/nogometom upravlja aždaha Dodik/Tegeltija/SestrićVico s jedne i Čović/Amir Big Grosse/ Kabiri/.Na uzdi su IO FS NS BIH, VICO, GIGOVIĆ sudijska i takmicarska komisija.
Vidjeti ćete brutalan odgovor Viče u obliku suspenzije na 3 mjeseca i sve će šutjeti
nece biti postenih pobjeda dok se oni koji sude i kupuju ne kazne
ovo je jedino da sudije odgovoraju koji su vjerovatno potplaceni te se njih treba propitat
Svi savezi kantona sa bošnjačkom većinom moraju otjerat sve delegate koji su u tim kantonalnim savezima, to jest federalnim i državnim kako to već ide. Umjesto njih postaviti ljude koji su nekad bili vezani za fudbal. Onda od njih tražiti promjene. Ovako samo propadamo.
Tuga i jad.Profesionalizam vrijedan kafane. Onda se nešto pitamo, zašto nas nema nigdje u Evropi. Još što je gore , za ovo ide narušavanje javnog reda i mira od strane tzv policije
A ne pitas se jarane sta je sa tim sto covjeka koji ima 50 godina fudbalskog staza Vico i kompanija handre u mozak sa ovim namjestanjima i ovom lakrdijom od lige
razumijes li ti ko stoji iza fudbalskog neuspijeha u komplet BiH?!?! Nije valjda da ti se to treba objasnjavati
Bravi
eno ga jos trazi po Sarajevu....
sramota.kakav predsjednik saveza,takav i kontrolor.
Pa ovo negdje u svjetu nema da u nogometnom savezu nema biti JEDNO zub no nogometno ime sve ratni komadanti
seha stRi dobrinjac, naglo napredovao
kakav dobrinjac.on je iz orahovica kod gorazda.osudjujem ovaj napad,ali i taj seha je pakas samo takav
Bravo Hus kralju.Pa mora i ovo jednom stati,mora neko pokrenuti lavinu.Stvarno je ovo predaleko otišlo.Ovi će nas izbaciti iz svega,ionako se već ne pitamo ništa