Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno ce se trenara promijent ali niko nikad nece osvojiti sa Sarajevom ono sto je osvojio Husref. Sretno sefe gdje god da si.
Sa takvim razmisljanjem i nece. Da je imalo valjao, trenirao bi nekog van BiH, bar u CG ili Srbiji gdje je jedan Dudic ispao dobar trener!
Montolivo. Gluposti. Hoces da kazes da je Toti bio kakav igrac ne bi karijeru okoncao u Romi. Ako neko ne ode vani ne znaci da nije dobar u tome sto radi. Evo bio Slovenac, navodni strucnjak, stranac, cista fula, nista nije napravio ni priblizno ko Husref.
Da su Husref stavili za selektora a ne Savu sad bi gledali Bosnu na EP
Bi al u q...od vanago ne moze pita da je Trapatoni lično pravi!
radnik na parkingu u zeljinom dresu govori Husrefu sefe kakoste? Respekt!
Ovako će i Velež pozdraviti Amara.. :))
Iskihavat će radnici Igmana
Za sve vas Husref Musemić je Sarajevo
On voli Sarajvo, pravi je Hordaš,Husref Musemić - jedan je od nas!
Dobro došao
Ovi ga bar poštuju, a Sarajevo ga ponizilo ne jednom nego dva puta
Osoba koja voli Sarajevo vise od svog zivota, ne uzima "odsetetu" od 180k BAM, i ne kmeci po raznim portalima!!!!!!!!!!!
Dva puta samo ove godine
Idi mi, dodji mi.