Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god je igrao loše, švabe su ga zvale migrantom, zato mu je i karijera otišla u lošem pravcu. Ipak Nijemci bi mu trebalo dići spomenik zbog svjetskog prvenstva 2014.
Filozof7, prejerujes. Odvadi malo!
Mislis Goetzeu?
to je kao da podrzava cetnicki ili ustaski pokret, razmislite samo prije nego sto pisete... ;)
Nikad ga nisam volio
pa sta sad, kaka je sas orasina oko nekih vukova? i ovi tamo podrzavaju obe s kokardama, pa nista
Baš sam sad razgovarao sa Chat Gpt-om, inače mojim jako dobrim prijateljem. On kaže između ostalog: Ako neko ima simbol vuka istetoviran, to ne mora nužno značiti da je turski ultranacionalista. Simbol vuka ima dublje kulturne i istorijske korene u turskoj mitologiji i tradiciji,
Sve ok, samo to njegovo busanje pada u vodu kad je svjesno i namjerno odabrao igrati za Njemacku, a ne Tursku. To je to.
Gaze ih lale samo tako.
Na koga li me podsjeca ta prica iz regiona?? Ah da znam!! Nase nebo, nase ptice, nebeski narod itd! I ovi isti sa vukovima... a inace ovaj Ozil nevjerovatno odvratan i antipatican lik.. Gore roki, dole smoki!
gooUser1710072404, pa logicno, imali su 500 godina pravo prve bracne noci!!!
Iskreno puno ga ponijelo jer je igrao za te neke ekipe pa umislio da je zakon,jeste zakon ali za tu svoju publiku
Nek podrzava sta fali,
Jel to Turska do Tokija folovi golovi??? Svugdje ima budala