Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vico dzaba ti sve, dzaba arbitri koji bi za koznu jaknu gu.ice dali...Sanjaj titulu uz onu staru dobru:"Sto je babi milo to joj se o snilo."
Nema svak svog Jelića. Gigovića. Mujića.
pitari poslali non-paper :)
Prvo izborni zakon pa rasprava o sudjenju
Ko odustaje ili stele ili im se steli..kratko i jasno.
Zasto bi Zeljo pristao na ovo kad su se sa Koseva smijali zakidanju u prvih 4-5 kola ove polusezone? Zasto bi pristali jer onda kad se Zeljo bunio zbog prekida lige i Kupa, sa Koseva su sutjeli i zadovoljno trljali ruke jer su dobili titulu na gu2ove. Kad zavrsi sezona sjedite, a sad se borite sa problemom koji ste sami napravili.
Covke rekao ne moze,Dodo nu zaprijetio hahah ijaa dzikani
...ocito da je Borac na redu da osvoji titulu i to niko ne moze sprijeciti...ovdje treba UEFA-u upoznati sa situacijom...Velez nema nikakve sanse protiv Borca jer ocito je da je tu pobjednik vec odlucen....ako bude trebalo sudit ce im penal za faul na centru igralista.
Samo Borac ce doci na sastanak...