Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo,covjek i majstor.
Legenda. Plavo oko naše!
top tri igrača od neovisnosti BiH,uz njega Džeko i još trećeg dugo treba tražiti,..
Da nista drugo nije uradio osim onog gola argentinskom golmanu kroz noge ostao bi upisan u povijest! Ne sjecam e da je ikada bilo koji argentinski golman dobio gol kroz noge! Isto tako ne sjecam se da je ikada ijedan golman na otvaranju svjetskog prvenstva dobio gol kroz noge! Vedo je jednostavno stvoren za rekorde!
Bosanski Vedator 👍👏
Bravo Vedatore !!!
Dozivjeti da jedna Njemacka pise o tebi kao rekorderu je Velika cast za svakog covjeka i njegovu drzavu.Samo mi u BiH smo u stanju da devalviramo svaki uspjeh, dok se to na strani vrlo dobro cijeni. Bravo Vedo, ponosu nas. Generacije ce pricati o momku koji je kao izbjeglica postigao planetaran uspjeh, postigao u Njemackoj silne golove u polusezoni, odveo svoju drzavu na prvo klektivno takmicenje. Respect
Ziva legenda
Vedo momcina❤
Koje gluposti se pišu ovdje!
@MarasH02 ucini uslugu covjecanstvu i objesi se luzeru!
Ibi gol.... Joj kad se sjetim kako sam cekao da zavrse pripreme i krene 2 dio bundeslige.. Na zalost povrijedi se.. Tesko se oporaviti ikada od takve povrede.
nama se rekoderi oprstaju od repke
Dobar Decko👍