Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...odmjerili snage glavom o glavu.." - ;) klijixe, samoukini se.
U biti Zlatan je dobar momak i izuzetan sportas sa rezultatima u fudbalu na kojim bi mu pozavidjele skoro pa sve aktualne nogometne "zvijezde ". Covjek kad je ljut i pod stresom dogodi se da nesto ne odmjereno preleti preko usana a da je doslo do okrsaja Zlatan bi ovom kolegi ubio trahanu u njemu. Lukaku je imao srece da nista nije bilo.
Zasto je Ibrahimović uopste usao u verbalni duel...Lukaku izglumio faul pa onda poceo fizicki da terorise igrace Milana. Ibrahimović se dzentlimenski ukljucio u odbranu suigraca sto je korektno. U svim dosadasnjim sukobima, u 95% Ibrahimović odgovara na provokacije na njemu karakteristican nacin. Balkancii, posebno ex YU gradjani su prosjecno daleko posteniji od bili kojih stanovnika sa ostalih kontinenata.
Dobar igrac a ego do neba. Prepotentan i arogantan.
Smoto bi ga Ibra kao burek
Hakala nediraj Džastina
Ma da "Go do your Voodoo shit" nije rasistički ni sekunde.
Ibra 😎
Mati u Luke i ženka u Zlatka su tu negdje sa godinama...
Obojica se pale na starke
Dobri ste vi momci, ali za svoje kuće
ovaj njemu majku ovaj njemu zenu sta tu nije jasno,kakav rasizam,onda sam i ja rasista ,nema termina na kojem ne opsujem pa cak i baba nekome
Then - tada, Than - nego
Nije rasizaam al zato su krpili nesto drugo😂😂😂
Gotovina su oba,mrcine,šta je derbi ber koškanja,ovo i jeste draž fudbala a ne balerine i simulacije
@J24 *Obojica,ipak nisu predmeti u pitanju 🙂
Pitajte crnce u americi šta je rasizam, oni to najbolje znaju. Ovo je obična svađa, zašto se povezuje sa rasizmom, samo zato što je jedan od njih tamnoput?
@AB2021 Koji?
Ja i?